witam wszystkich jestem mężczyzną i ma 23. I właśnie się wybieram do szkoły kosmetycznej to znaczy "technik usług kosmetycznych" talko jet jeden problem prawie nic nie wiem i proszę o pomoc odzwierzęcego zacząć, Gdzie szukać pomocy i informacji
WSZKiPZ Coś już napisała Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Cze 2011 Posty: 15 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-21, 20:39
No właśnie nie napisałeś z jakiego miasta pochodzisz, albo w jakim mieście chcesz się uczyć.
Chętnie Ci pomożemy i doradzimy jaką specjalizację wybrać, tylko napisz trochę więcej szczegółów. Co Cię interesuje, jak widzisz swoją przyszłość po tym kierunku.
W obecnych czasach o wiele bardziej korzystne i rozwojowe jest ukończenie kosmetologii. Daje to większe możliwości, niż technik kosmetyczny. Technik usług kosmetycznych czyli dyplomowana
kosmetyczka ma ograniczoną specjalizację, a zauważ, że obecnie kobiety decydują się częściej na bardziej trwałe zabiegi z użyciem laserów, których w większości kosmetyczka nie może
wykonywać.
Autor chce być technikiem usług kosmetycznych,wiec w grę wchodzi szkoła policealna,studia odpadają. Podaj więcej szczegółów i napewno pomożemy. Swoją drogą jestem zdziwiona,że pisze to akurat mężczyzna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum