Ja lubię jeansy rurki, jakieś ładne bluzeczki , ale nie sportowe lub tuniki, nigdy też nie zakładam butów sportowych( chyba,że pod domem), nawet na zakupy, wolę eleganckie pantofelki
Balbinka Coś już napisała
Wysłany: 2010-01-03, 14:02
Ja lubię bardzo stonowanie i raczej gustownie. Raczej patrzę na to, co kupuję i co na siebie wkładam. Lubię markowe ciuchy, szczególnie ZARA i MANGO, ale jak mam trochę mniej funduszy to wystarczy H&M (ale ten bardziej elegancki). Mam też drugą stronę swojej odzieżowej osobowości, bo bardzo lubię trampki, czarną skórę, rurki, t-shirt i.... sruu na koncert rockowy
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-01-15, 20:13
Pewnie, że ładne :) zresztą w zimie można poszaleć z jakimś fajnym ciepłym i do tego ładnym szaliczkiem :) i już jest modnie
Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2010-02-11, 21:28
Ja mam na co dzień raczej sportowy styl, ale mam kilka eleganckich ciuchów w szafie. Lubię markowe ubrania. Niezależnie czy sportowe czy eleganckie. Nie chodzi tylko o metkę, ale o jakość i krój. Czuję się w nich bardziej atrakcyjna i pewna siebie.
joanna_c Początkująca
Wysłany: 2010-02-12, 11:52
Ubieram się modne
Choć w zimie wolę utrzymywać ciepło, niż się przejmować tym, jak wyglądam, dlatego zakładam parę swetrów naraz
indywidualistka Początkująca
Wysłany: 2011-09-13, 15:59
Styl vintage - dla mnie rewelacja i sposób na oryginalność ;)
Również preferuję styl vintage. Wiele marek wraca teraz do niego, można także mnóstwo oryginalnych rzeczy wyszperać w second handach :) Uwielbiam sukienki baby- doll, motywy kwiatowe, groszki, staromodną biżuterię i chusty:)
Ubieram się też w stylu lekko hippie- rozkloszowane spódnice i ściągane przy dekolcie bluzki lub tuniki i dzinsy, opaski na włosach, etno biżuteria etc. To taki bardziej luzacki niezobowiązujący wariant mojego stylu :D
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
E-lejdis Użytkowniczka
Wysłany: 2011-12-02, 13:36
Ja z kolei nie lubie stylu vintage,ale myślę że ten mój jest po prostu normalny i juz Chodze w tym w czym czuje się zwyczajnie wygodnie. To jest najważniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum