Większość z Was myśli jak zrzucić zbędne kilogramy, ale są też takie osoby które chciałyby przytyć? Znacie jakies dobre sposoby? Ja sie wcale z jedzeniem nie ograniczam ale przytyc jakos nie moge...
w takim razie moze tylko ciaza;p ele efekt przytycia gwarantowany jedynie przez 9 mies :D
nie no zartuje ;) jezeli masz szybka przemiane materii to ciezko jest cos wymyslic tym temacie ;)
też mam problem z przytyciem... dowiedziałam się, żeby przytyć trzeba jeść późnym wieczorem pączki... 1-2kg murowane.
Tylko u mnie jest ten problem, że nienawidzę pączków
Może jest inny sposób
Z tego co ja wiem, (też próbuję przytyć) to powinnyśmy jeść nabiał, makarony, mięsko
Z tymi słodyczami to nie tak do końca chyba prawda, prędzej sobie zęby popsujemy;)
węglowodany o wysokim indeksie glikemicznym : ziemnaiczki, białe pieczywo itd.
czasem też jakieś pasożyty paskudne są przyczyną braku możliwości przybrania na wadze, moze więc jakies badania też?
Hej!
Dla wszystkich ludzi o super szybkiej przemianie materii.
Mam dla was dziewczyny ekstra metodę.
Moja siostra od niej przytyła.
Chodzi mi o picie rozpuszczonej czekolady (mleczna, gorzka, biała jaką lubicie) w śmietanie kremówce (30%).
Dodatkowo nie dajcie się nabrać na słowa iż od niskokalorycznych potraw się przytyje.
_________________ Kocham was, cera jest ważna dla każdego.
mówię zawsze bez ogródek. Wera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum