Witam,
w serwisach plotkarskich pojawiają się zapowiedzi nowych kolekcji najbardziej popularnych firm odzieżowych i obuwniczych. Oto co m.in. proponuje Prima Moda:
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-02-12, 14:32
Modne będą koturny :)
Ja już sobie upatrzyłam dla siebie i zamierzam kupić ale nigdzie nie mogę fotki znaleźć
Ten tez wydaje mi się ciekawy mimo że jest na zwykłym słupku:
Przód i klamerka są świetne, ale obcas do mnie nie przemawia :/ I pewnie znając życie moda z tym obcasem na wiosnę zostanie narzucona :/ Nie widzi mi się...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-02-12, 16:20
Ja mam dwie pary bucików na takim słupku i są wygodne, ale denerwuje mnie to, że właśnie gdy moda zostanie narzucona, wylansowana, wszystkie kobiety wychodzą w takim samym obuwiu, w tym samym stylu
Wysłany: 2010-02-12, 18:43
Buty na słupku są fajne :) Tylko wieeelkim minusem jest to, że obojętnie czego się nie obejrzy w sklepie, podobną rzecz będzie można zobaczyć u 100 innych mijanych kobiet. Taka moda
Moda po to jest modą, by ludzie się zgodnie z nią ubierali. Laury zbierają te osoby, które jako pierwsze będą miały na sobie buciki, które później nosić będą wszystkie koleżanki
Podsyłam wam linka do innych bucików z kolekcji:
http://www.groszki.pl/gro...459546.html?i=0
to dopiero zwiastun, ale chyba wszystko co tutaj pokazano rzeczywiście się ukarze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum