Heh piszę, bo mam głupi problem :P Nie ukrywam, że podobają mi się okulary przeciwsłoneczne... Jednak kompletnie nie wiem jak je dobrać, nie wiem, czy nie umiem się przyzwyczaić, czy co, ale wydaje mi się, że wyglądam z nich obciachowo :D Mówię o takich większych... Mam drobną twarz i wydaje mi się, że niektóre są po prostu za duże... :) Czekam na odpowiedzi ;) pati
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
to chyba musisz isc z kolezanka lub chlopakiem do sklepu z okularkami i przymierzac :P
wg mnie te co Kim pokazala jako drugie byly by chyba dobre:)
jeszcze mozesz sprawdzic w programie do zmiany wizerunku na podstawie swojego zdjecia i roznych fasonow okularow jakie sa dla Ciebie dobre:)
dronka.dronka - zupełnie się zgadzam, a Darish:) i Kim jesteście wielkie :) Mam takie same okulary, jakie pokazała mi Kim (w sensie te drugie), bałam się tylko, że skoro wszyscy noszą MUCHY to ja też muszę i że takie są niemodne i obciachowe, pomimo że wiedziałam, że najlepiej do mnie pasują :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
ja lubię "muchy", długo szukałam takich wyjątkowych, w których się sobie będe najbardziej podobała i znalazłam w Forever 18 dwa lata temu za jedyne 24,59 PLN i nie zmieniam (nie mam żadnych innych, chodze tylko w tych) i będe je miała aż się rozsypią albo porysują tak bardzo, że sama nie będe przez nie widzieć
jeszcze podobają mi się takie, jakie miała Natalie Portman w Jagodowych Nocach (już pomijając, że cala kreacja i w szystkie ciuchy i dodatki, jakie w tym filmie Nat nosiła bardzo mi się podobały), czyli:
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-06, 22:05
Z tymi okularami czasem faktycznie są problemy, te co nam się podobają, nie za bardzo nam pasują :/ a te mniej ładne, okazują się odpowiednie :D Na takie zakupy najlepiej wybrać się z osobą, która nam dobrze doradzi :)
ja też mam ten problem :|
nigdy nie mogę sobie dobrych wybrać!! raz poszłam z koleżanką na miacho i ona zaczeła przymieżać okularki to ja też i ona nawet ładnie w niektórych wyglądała a ja jak przymierzałam to wszystkie albo za duże albo za małe i nie mogłam znaleść tych jedynych :(:( musze któregoś dnia isc i dłużej popatrzeć.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-09-16, 11:44
a ja tez miałam ten problem i już myślałam że nic dla siebie nie znajdę,ale siostra kupiła mi w prezencie i są idealne a wcześniej ich nie przymierzałam ale to chyba jedyne jakie mi pasują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum