Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: byc, dla, faceta, interesujaca, jak, piekna, swojego, zawsze

Jak być zawsze piękną i interesującą dla swojego faceta
Autor Wiadomość
milenka 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-08-10, 21:45 Jak być zawsze piękną i interesującą dla swojego faceta

Co robicie aby podobać się dla swojego mężczyzny? Nie chodzi mi o szykowanie się na randkę, spotkania itp. Ja i mój mąż jesteśmy małżeństwem już półtora roku i tyle samo czasu razem mieszkamy. On pracuje a ja siedzę w domu z naszym kochanym dzieciątkiem. Logiczne,że jak się siedzi w domu to się o siebie tak nie dba.A w jego pracy kobiety są napewno zadbane. On mi mówi,że dla niego i tak jestem najpiękniejsza. Ale ja chcę się czuć zadbana, elegancka, wzbudzać w nim zainteresowanie jak kiedyś. Może macie jakieś swoje sposoby?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-08-10, 21:58 

Jeżeli nie lubisz makijażu na co dzień, pomaluj się przynajmniej od czasu do czasu. Nie mówię tu o mocnym makijażu, tylko delikatnym, subtelnym :) Jednak makijaż to nie wszystko. Ważny jest wygląd całości. Co do fryzury nikt Ci nie każe nie wiadomo co z nią robić, ale ważne aby włoski jakoś wyglądały, a nie były ulizane :P Kwestia ubioru, jeżeli nawet nie chcesz wydawać pieniędzy to postaraj się zrobić świetną kombinację z tych ubrań, które posiadasz. Nikt nie mówi o nie wiadomo jak eleganckim stroju (bo wiadomo, mamy czuć się swobodnie, a tym bardziej przy dziecku łatwo się wybrudzić). Czasami wystarczy wyjąć zapomniany ciuch z szafy :)

milenka napisał/a:
On mi mówi,że dla niego i tak jestem najpiękniejsza.

I tak na pewno jest :mrgreen:

Beata21210 
Początkująca

Wysłany: 2009-08-10, 23:21 

Faceci sa wzrokowcami;-) Zgodze sie z wypowiedzia mojej poprzedniczki, a takze ciesze się, ze sa jeszcze kobiety, ktore wiedza ze po slubie tez nalezy o siebie dbac;-) Tylko pogratulowac postawy:)) Kobiety, które zdobyly co chcialy zapominaja zazwyczaj o sobie i nieładnie mówiac zapuszczaja się, a przecież facet wziąl sobie za żone zadbana kobitkę i taka chciał by ja własnie spostrzegac caly czas. Moje drogie musimy dbac o siebie tak samo jak przed slubem i ciagle udowadniac ze jestesmy niezmiene;-) To gwarancja jakości naszego małżenstwa, a także tego, ze facet nie poleci do innej....

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-08-11, 11:53 

Faceci lubią zmiany. Od czasu do czasu zrób na nim wrażenie np. jeżeli cały cza chodzisz w rozpuszczonych włosach tym razem je zepnij ;) na pewno mu się spodoba ;)

Magda.a 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-20, 09:37 

Zgadzam się z poprzedniczkami. Warto jest o siebie dbać. Delikatny makijaż, zadbane dłonie, czyste i schludne ubrania. Fajnie jest się też raz na czas (tydzien, dwa tygodnie) po prostu "Odwalić" tak, żeby ukochanemu oczy z orbit wyszły. Nie musi być okazji, ale gwarantuje że mężczyzna to doceni :)

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-11-20, 09:59 

ja tez jestem mezatka i obecnie takze czeka mnie siedzenie w domu wraz z naszym nienarodzonym bączkiem, ale to nie znaczy ze siedze caly dzien w dresach ;] zawsze gdy wychodzimy [nawet do tesciow] to staram sie wygladac jak czlowiek ;]

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-11-21, 11:21 

Mi moja przyjaciółka opowiedziała kiedyś pewną historię.
Jej rodzice są małżeństwem od 35 lat, narzeczeństwem byli krótko, bo niecały rok.
Jednak mąż nigdy nie widział swojej żony z przetłuszczonymi włosami. Kobieta ta postawiła sobie za punkt honoru tak dbać o tę część ciała, ażeby zawsze mieć czyste i świeże włosy. Nawet podczas choroby, gdy mąż znikał z pola widzenia, dzieci myły jej głowę, żeby miała włosy pachnące i piękne. Podziwiam taką mamę i żonę, gospodynię, opiekunkęA, po prostuy kobietę, która ma tyle na głowie, a zawsze chce podobać się mężowi chociażby właśnie dbając o kondycję włosów.
I jak mężczyzna ma każdego dnia nie zakochać się od nowa w swojej wybrance? ;-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-21, 17:20 

I najważniejsze: Jak najwięcej się uśmiechać :-D :-D :-D

beata50 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-01-05, 09:21 

aagnieszkaa1 napisał/a:
I najważniejsze: Jak najwięcej się uśmiechać :-D :-D :-D

z tym się zgadzam! nie ma to jak szczery uśmiech na twarzy :-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2010-01-02, 22:13 

jak już ktoś wcześniej wspomniał faceci nie lubią rutyny. rozumiem, że opiekując się maleństwem kobieta nie zawsze ma czas czy nawet siłę, żeby zrobić coś megaekstrawaganckiego, ale ja za punkt honoru stawiam sobie element zaskoczenia. kobieta, która co jakiś czas pozytywnie zaskakuje swojego ukochanego nie ma prawa mu się znudzić :-)

Kasiakk 
Coś już napisała
profesjonalnie

Wysłany: 2010-01-07, 13:19 

Mi ktoś kiedyś powiedział - była to kobietka w średnim wieku, co niejedno przeszła i z jajem taka:), że możesz w życiu nie mieć za co jeść , ale pamiętaj nie przestawaja o siebie dbać, bo Cie facet zostawi i pójdzie do innej:P
Także się zgadzam z tym stwierdzeniem, że kobieta musi dbać o siebie. Mój tż ( jako fan zdrowego trybu życia i siłowni) mówi, że nie wyobraza sobie mnie za parenaście lat otłuszczoną i zaniedbaną, bo skoro mnie taka bierze jak teraz,to później też chciał bym za dużo się nie zmieniła. Dzięki Bogu mamy dobrych chirurgów:P

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2010-01-09, 12:53 

Kasiakk napisał/a:
skoro mnie taka bierze jak teraz,to później też chciał bym za dużo się nie zmieniła. Dzięki Bogu mamy dobrych chirurgów:P

nie mówię "nigdy", ale nie wiem, jak bardzo musiałabym mieć zrąbaną psychę, żeby pójśc pod nóż tylko dlatego, bo mój facet tak chce... jak mu się coś nie podoba to niech spada, tego kwiatu jest pół światu...

sylwil30 
Początkująca

Wysłany: 2010-01-11, 23:50 

Fakt jest taki,ze nasi mężczyźni nie lubią,gdy kładziemy się do łóżka w starej flanelowej pidżamie,rozciągniętej koszuli.itp.Niestety,musimy czasami nawet pofantazjować z "ubrankiem nocnym"i nawet pozaczepiać swojego męża,być niegrzeczną żonką,oto czego nasi panowie pragną,a gdy to mają,nigdy nie pójdą na boczek;)Natomiast co do wyglądu na co dzień,hm..kobieta w domu powinna być zawsze pachnąca i świeżą z maskarą na rzęsach i wyregulowanymi brwiami z henną ;)Oczywiście rozciągnięte dresy odpadają ale te ładne,seksownie upięte na pupie owszem oraz nieśmiertelna biała obcisła koszulka,najzwyklejsza ale seksownie upięta na biuście.Acha!Jeszcze zawsze pomalowane paznokcie u stóp na czerwono lub inny kolorek:)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-01-12, 09:23 

Dla mnie zimą malowanie paznokci nie ma sensu, ponieważ zawsze mam skarpetki, czy rajstopki. Więc ich tak ich nie widać, a pod lakierem paznokcie niestety żółkną...

Kasiakk 
Coś już napisała
profesjonalnie

Wysłany: 2010-01-12, 10:24 

Wszystko co robimy powinnyśmy robić z myślą o nas samych. Masz Leelo racje, jak się nie podoba niech ucieka...jednak to chyba zależy od nas samych...jak nam zależy na tym by być ciągle podziwiane i ciągle się podobać, powinnyśmy solidnie dbać o siebie

Odpowiedz do tematu