Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: internetowe, kosmetyczne, sklepy

internetowe sklepy kosmetyczne!
Autor Wiadomość
kyśka 
Początkująca

Wysłany: 2008-05-19, 12:34 internetowe sklepy kosmetyczne!

czy zna ktoś sklepy internetowe z tanimi i oryginalnymi kosmetykami?? :?:

galganka 
Początkująca
Kosmitka

Wysłany: 2008-07-23, 20:18 

Dzień dobry!

Być może będzie to kryptoreklama, ale ja chciałabym zaprosić do mojego sklepu, być może tam któraś z Was znajdzie coś dla siebie :-) Jeśli chodzi o ceny... wysoookie :-) ale za to kosmetyki ekskluzywne :)

Sklep dopiero niedawno stworzyłam, zatem asortyment sukcesywnie poszerzam. Zapewne wiele z Was zna te kosmetyki.

Sophiee 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-25, 09:38 

galganka napisał/a:
Dzień dobry!

Być może będzie to kryptoreklama, ale ja chciałabym zaprosić do mojego sklepu, być może tam któraś z Was znajdzie coś dla siebie :-) Jeśli chodzi o ceny... wysoookie :-) ale za to kosmetyki ekskluzywne :)

Sklep dopiero niedawno stworzyłam, zatem asortyment sukcesywnie poszerzam. Zapewne wiele z Was zna te kosmetyki.

Zaintrygowałaś mnie, co to za sklep i jakie masz marki, czasami bywam w Katowicach:) to może wpadnę, no chyba, że jest to internetowy sklepik - jeśli tak to proszę o adres:)

Pozdrawiam

beta104 
Początkująca

Wysłany: 2008-08-18, 11:18 

Polecam sklepik internetowy Be-Beauty. Ja tam kupuje głównie kosmetyki dla cery trądzikowej z tej seri dla młodej skóry. Ale jest tam sporo innych kosmetyków. Kupiłam tam też świece zapachową i lakier do paznokci. I jestem zadowolona. Lakier był troche drogi ale bardzo długo sie trzyma i mam twardsze paznokcie po nim.

kyśka 
Początkująca

Wysłany: 2008-12-27, 18:32 

po długim długim czasie zdecydowałam się na zakup kosmetyków ze stronki którą poleciła Madziulka z pieknoiuroda.pl i musze tutaj podziękować. w paczce którą otrzymałam za wyjątkiem rzeczy które zamówiłam znajdowały się jeszcze dodatkowe 2 GRATISY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodatkowy żel i próbka perfum :-D jestem ogromnie zadowolona i szczerze mogę polecić!!!!!!!!!!!!!1 :-)

madzia1234 
Początkująca
madzia

Wysłany: 2008-12-30, 09:06 

Znalazłam super i niedrogą :-D serię kosmetyków czekoladowych z serii JOANNA Sweet Fantasy.
Zarówno żel pod prysznic jak i krem do rąk znakomicie nawilżają skórę, szampon zaś doskonale się pieni a dzięki odżywce włosy dobrze się rozczesują, mają blask i co najważniejsze zapach czekolady długo się utrzymuje...!!!
Ja jestem zachwycona!!! POLLECAM!!! :lol:

M 
Początkująca
Mo

Wysłany: 2010-03-17, 14:01 Tagomago.pl - najlepszy sklep internetowy

Po pierwsze najlepsza obsługa. Bieżąca informacja o zamówieniu w przesyłana mailowo, dostawa w dwa dni (mimo, że zastrzegają sobie 10 dni), zawsze jakaś próbka załączona do przesyłki, wszystko dobrze opakowane, no i oczywiście kosmetyki oryginalne.
Z czystym sumieniem mogę polecić, zamawiałam już u nich kilkakrotnie. Aha, no i mają najniższe ceny ze wszystkich sklepów internetowych.

lala 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-17, 14:39 

Witajcie dziewczyny. Ja tez znalazłam super sklep z kosmetykami newyoucosmetics. Jest o tyle nietypowy, że sprzedaje wyłącznie kosmetyki amerykańskich gwiazd :-P

siska100 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-17, 21:55 

Kupiłam tam błyszczyk powiększający usta .Polecam naprawdę świetny.

lalunia777 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-19, 15:49 

Witam polecam niedawno otwarty sklep lalunia.com.pl asortyment jest ciągle poszerzany , naprawde warto zajrzec gdyz ceny kosmetyków sa naprawde rewelacyjne za orginalne kosmetyki. Kosmetyki te pochodzą z wyprzedaży prosto od producentow dlatego nie ma tam pelnej kolorówki ale za to mamy pewnosc ze kosmetyki sa orginalne i maja przystępna dla kazdego cene:-)

offelia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-20, 17:00 

Bardzo fajnym miejscem, gdzie można kupić kosmetyki ( zwłaszcza te naturalne ) jest apteka Juventa w Łodzi, w centrum handlowym manufaktura. Przede wszystkim jest tam niedrogo, mają szeroki asortyment i mogę liczyć na fachową pomoc pań konsultantek. Wcześniej też kupowałam w Internecie, jednak po tym jak znalazłam tą tanią aptekę to zrezygnowałam, bo się nie bardzo opłacało.

kotecek 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-31, 12:22 

Witajcie
Jeśli któraś z was poszukiwała by balsamów i żeli CND(creative nail design) to znalazłam poprzez allegro sklep internetowy: divantil.pl . Mają też jakieś rzeczy do paznokci jakby kogoś interesowało. Na początku zakupów troszkę się wystraszyłam, gdyż dostałam maila, że wybrany zapach chwilowo niedostępny. Potem jednak wszystko poszło ok, miły Pan przeprosił mnie i wytłumaczył, że to jakiś błąd systemu i wszystkie zapachy są dostępne :-P Paczuszka doszła w 3dni, od przelewu :mrgreen:

TigerANDBear 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-04-22, 20:47 

A skad będe miała pewnosc że te kremy sa oryginalne? Spotykałam się nawet z takim praktykami,że na aukcji pokazywane były pudełka po markowych kremach a w środku podróbki.. Wiec jestem bardzo nieufna.

Marta-a 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-11-28, 18:13 

Tagomago.pl

robie tam zakupy od chyba 5 lat, nigdy sie nei zawiodlam! A dodatkowa korzyscia jest to ze oni s aw porgramie Payback, jesli zbieracie punkty to zyskacie dodatkowo. Teraz jest jescze jakas dodatowa promocja swiateczna na prezenty ;-)

Naturalne 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-11-30, 16:15 

a mój ulubiony sklep to Kosmetyki Natury mam już u nich zrealizowanych kilka zamówień.
Mają świetne peelingi do ciała Starej Mydlarni. Moim faworytem jest olej kokosowy, który zamawiam z każdym zamówieniem :) Olej stosuję jako balsam do ciała, nic tak doskonale nie nawilża jak olej kokosowy, używam go również jako odżywkę do włosów.
Zawsze dostaję gratis mnóstwo próbek. Paczka jest w ciągu 2 -3 dni od zamówienia.

Polecam

Odpowiedz do tematu