Być może będzie to kryptoreklama, ale ja chciałabym zaprosić do mojego sklepu, być może tam któraś z Was znajdzie coś dla siebie Jeśli chodzi o ceny... wysoookie ale za to kosmetyki ekskluzywne :)
Sklep dopiero niedawno stworzyłam, zatem asortyment sukcesywnie poszerzam. Zapewne wiele z Was zna te kosmetyki.
_________________ Pozdrawiam serdecznie,
Wiola
Sophiee Coś już napisała
Wysłany: 2008-07-25, 09:38
galganka napisał/a:
Dzień dobry!
Być może będzie to kryptoreklama, ale ja chciałabym zaprosić do mojego sklepu, być może tam któraś z Was znajdzie coś dla siebie Jeśli chodzi o ceny... wysoookie ale za to kosmetyki ekskluzywne :)
Sklep dopiero niedawno stworzyłam, zatem asortyment sukcesywnie poszerzam. Zapewne wiele z Was zna te kosmetyki.
Zaintrygowałaś mnie, co to za sklep i jakie masz marki, czasami bywam w Katowicach:) to może wpadnę, no chyba, że jest to internetowy sklepik - jeśli tak to proszę o adres:)
Pozdrawiam
beta104 Początkująca
Wysłany: 2008-08-18, 11:18
Polecam sklepik internetowy Be-Beauty. Ja tam kupuje głównie kosmetyki dla cery trądzikowej z tej seri dla młodej skóry. Ale jest tam sporo innych kosmetyków. Kupiłam tam też świece zapachową i lakier do paznokci. I jestem zadowolona. Lakier był troche drogi ale bardzo długo sie trzyma i mam twardsze paznokcie po nim.
kyśka Początkująca
Wysłany: 2008-12-27, 18:32
po długim długim czasie zdecydowałam się na zakup kosmetyków ze stronki którą poleciła Madziulka z pieknoiuroda.pl i musze tutaj podziękować. w paczce którą otrzymałam za wyjątkiem rzeczy które zamówiłam znajdowały się jeszcze dodatkowe 2 GRATISY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodatkowy żel i próbka perfum jestem ogromnie zadowolona i szczerze mogę polecić!!!!!!!!!!!!!1
Znalazłam super i niedrogą serię kosmetyków czekoladowych z serii JOANNA Sweet Fantasy.
Zarówno żel pod prysznic jak i krem do rąk znakomicie nawilżają skórę, szampon zaś doskonale się pieni a dzięki odżywce włosy dobrze się rozczesują, mają blask i co najważniejsze zapach czekolady długo się utrzymuje...!!!
Ja jestem zachwycona!!! POLLECAM!!!
_________________ madziulka
M Początkująca Mo
Wysłany: 2010-03-17, 14:01
Tagomago.pl - najlepszy sklep internetowy
Po pierwsze najlepsza obsługa. Bieżąca informacja o zamówieniu w przesyłana mailowo, dostawa w dwa dni (mimo, że zastrzegają sobie 10 dni), zawsze jakaś próbka załączona do przesyłki, wszystko dobrze opakowane, no i oczywiście kosmetyki oryginalne.
Z czystym sumieniem mogę polecić, zamawiałam już u nich kilkakrotnie. Aha, no i mają najniższe ceny ze wszystkich sklepów internetowych.
lala Początkująca
Wysłany: 2010-03-17, 14:39
Witajcie dziewczyny. Ja tez znalazłam super sklep z kosmetykami newyoucosmetics. Jest o tyle nietypowy, że sprzedaje wyłącznie kosmetyki amerykańskich gwiazd
siska100 Początkująca
Wysłany: 2010-03-17, 21:55
Kupiłam tam błyszczyk powiększający usta .Polecam naprawdę świetny.
Witam polecam niedawno otwarty sklep lalunia.com.pl asortyment jest ciągle poszerzany , naprawde warto zajrzec gdyz ceny kosmetyków sa naprawde rewelacyjne za orginalne kosmetyki. Kosmetyki te pochodzą z wyprzedaży prosto od producentow dlatego nie ma tam pelnej kolorówki ale za to mamy pewnosc ze kosmetyki sa orginalne i maja przystępna dla kazdego cene:-)
offelia Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-20, 17:00
Bardzo fajnym miejscem, gdzie można kupić kosmetyki ( zwłaszcza te naturalne ) jest apteka Juventa w Łodzi, w centrum handlowym manufaktura. Przede wszystkim jest tam niedrogo, mają szeroki asortyment i mogę liczyć na fachową pomoc pań konsultantek. Wcześniej też kupowałam w Internecie, jednak po tym jak znalazłam tą tanią aptekę to zrezygnowałam, bo się nie bardzo opłacało.
kotecek Początkująca
Wysłany: 2010-03-31, 12:22
Witajcie
Jeśli któraś z was poszukiwała by balsamów i żeli CND(creative nail design) to znalazłam poprzez allegro sklep internetowy: divantil.pl . Mają też jakieś rzeczy do paznokci jakby kogoś interesowało. Na początku zakupów troszkę się wystraszyłam, gdyż dostałam maila, że wybrany zapach chwilowo niedostępny. Potem jednak wszystko poszło ok, miły Pan przeprosił mnie i wytłumaczył, że to jakiś błąd systemu i wszystkie zapachy są dostępne Paczuszka doszła w 3dni, od przelewu
TigerANDBear Użytkowniczka Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2010 Posty: 30 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-22, 20:47
A skad będe miała pewnosc że te kremy sa oryginalne? Spotykałam się nawet z takim praktykami,że na aukcji pokazywane były pudełka po markowych kremach a w środku podróbki.. Wiec jestem bardzo nieufna.
robie tam zakupy od chyba 5 lat, nigdy sie nei zawiodlam! A dodatkowa korzyscia jest to ze oni s aw porgramie Payback, jesli zbieracie punkty to zyskacie dodatkowo. Teraz jest jescze jakas dodatowa promocja swiateczna na prezenty
a mój ulubiony sklep to Kosmetyki Natury mam już u nich zrealizowanych kilka zamówień.
Mają świetne peelingi do ciała Starej Mydlarni. Moim faworytem jest olej kokosowy, który zamawiam z każdym zamówieniem :) Olej stosuję jako balsam do ciała, nic tak doskonale nie nawilża jak olej kokosowy, używam go również jako odżywkę do włosów.
Zawsze dostaję gratis mnóstwo próbek. Paczka jest w ciągu 2 -3 dni od zamówienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum