Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: internetowe, kosmetyczne, sklepy

internetowe sklepy kosmetyczne!
Autor Wiadomość
dagga 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-09, 21:21 

Zdarza mi się. Jeszcze nie za często ale kupuję także przez net.

wera_wawa86 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-13, 09:34 

Splendore.pl

Swietny asortyment i fajne ceny :) Ja osobiscie kupuje kosmetyki CHI, Biosilk, Bed Head, a ostatnio kupilam sliczna prostownice Babyliss :)) <3

kaja897 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-28, 01:05 

Często kupuję przez internet - nie mam czasu przy dwójce dzieci na dreptanie od sklepu do sklepu. Na allegro raz mnie oszukali i od tej pory na maxa uważam - tylko sprawdzenie dostawcy albo płatność za pobraniem.

Najczęściej kupuję zabawki i kosmetyki, gdy jest potrzeba to agd. Zawsze jest dużo taniej niż w tradycyjnych sklepach.

Podczas studiów kupowałam u konsultantek Avon, ale potem przeszłam na bardziej bezpieczne kosmetyki tj, naturalne. Długo myślałam, za takie jest YVES ROCHER - ale nie mają certyfikatów i trochę eko ściemniają. Teraz kupuję głównie certyfokowane eco i organic - bezpieczne najchętniej w SOeco.pl - zawsze mam dużo próbek od nich i kobitka prowadząca super doradza (mam suchą bardzo cerę i jestem wybredna i wymagająca).

Nie przekonałam się jeszcze do zakupu spożywki przez internet - wolę w hipermarkecie sama powybierać - no i tak jest taniej. Ale kosmetyki, agd i zabawki zdecydowanie taniej w sklepach internetowych.

Veronique24 
Użytkowniczka
www.promesse.pl

Wysłany: 2011-09-28, 11:25 

Ja kupuję kosmetyki np Clinique 3 Step (mydło, tonik i krem do problematycznej cery mieszanej) w sklepie Promesse.pl
Oprócz kosmetyków typu kremów, podkładów, balsamów, tuszów do rzęs, kosmetyków oczyszczających (Clinique) dostępne są również perfumy damskie i męskie.
Ale np maski do włosów czy odżywki do rzęs zamawiam przez internet w aptekach. :-)

Amelka_żelka 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-28, 20:06 

Ja od prawie roku kupuję kosmetyki w plejadakosmetykow . pl
Jestem bardzo zadowolona z cen, obsługi i kosmetyków. Wysyłka wręcz błyskawiczna, parę razy miałam tak że np. we wtorek rano zamawiałam a paczuszka u mnie była już w środę.

Allegro unikam gdyż jest tam masa podróbek, niby wszystko wygląda że to oryginał a w domu okazuje się że to podróbka, w sumie nic dziwnego skoro w sklepie np. maskara kosztuje 40zł a ta sama na allegro jest za 15zł.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-09-29, 20:46 

Najfajniejsza internetowa drogeria to ciao.pl
Mają tam markowe kosmetyki za niewielką kasę. W zasadzie trudno szukać za podobną kasę tych samych produktów w tradycyjnych sklepach. Kolejny plus to możliwość korzystania z porad ekspertów za friko. Korzystałam nie raz ;-)

gaggrysia 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-04, 14:15 

Znam sklep internetowy wyłącznie z kosmetykami naturalnymi. Są to wysokiej jakości produkty i ciężko ich szukać w zwykłych drogeriach. Mimo to ceny nie są jakieś kosmiczne, jak na taką jakość. Mam na myśli spakosmetyki.pl

Kasztanka 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-05, 16:19 

Jeśli chodzi o internetowy sklep z naturalnymi kosmetykami to polecam www.aromamagic.pl
Posiadają tam wyłącznie kosmetyki naturalne i nawet nie które nie testowane na zwierzętach :mrgreen:
Tych kosmetyków też raczej nie dostaniecie w normalnym sklepie a ceny w cale nie są takie wysokie za tak dobre kosmetyki. Posiadają produkty z firm: Lavea, Kanu i jeszcze Profero Cosmetics.
Można tam dostać praktycznie wszystko od mydła do rąk po erotyczny olejek do masażu ;-)

Nami 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-11, 20:48 Kosmetyki REVLON i inne www.elegancka.com.pl

Ja kupuję tylko tam, super miła obsługa - dobre ceny.

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-10-26, 13:24 

Ja zapraszam do mojego sklepu KolagenColway.com to kosmetyki na bazie kolagenu. W razie pytań słuzę pomocą na forum :-)

protea 
Coś już napisała
Z piękną skórą przez życie

Wysłany: 2012-02-14, 14:15 

kosmetyki mineralne na sklepjaneiredale.pl - szybko wysyłają i co jakiś czas gratisy dorzucają, do kąpieli to kupuje bingospa, nawet aptekę mam fajną tanie-leczenie.pl ceny u nich są jedne z niższych, czasem allegro.pl u sprawdzonych użytkowników :)

Odpowiedz do tematu