Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ile, kosmetyki, wydajecie

Ile wydajecie na kosmetyki?
Autor Wiadomość
gorgeous_girl 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-09, 12:22 

A ja staram się kupować jedynie to co jest mi niezbędne (i kupuję to regularnie). A te kosmetyki, których używam rzadziej, ale również są mi potrzebne - kupuje od czasu do czasu :) Generalnie, staram się nie wydawać wszystkich pieniędzy na kosmetyki :) Bo muszę sobie budżet tak ustawić, żeby wystarczyło na książki, ubrania, wyjścia do kina, teatru, na wystawę i jakieś wyjazdy :) Często planuję z wyprzedzeniem mój budżet miesięczny :) I to pomaga :)

zuzanka1985 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-02-11, 15:39 

Ja zaliczam się do tej grupy która wydaje do 50 zł miesięcznie. Zdarzają się oczywiście miesiace gdzie kupuję kolorówkę i wtedy oczywiscie leci 100 zł lub więcej ale zazwyczaj to jest max 50zł.

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-02-19, 15:51 

Wszystko zależy od promocji w sklepach i od tego co akurat mi sie skończyło. W grudniu wydałam ok. 300 zł na kosmetyki, ale teraz staram się zastępować droższe kosmetyki tańszymi które sa tej samej jakości (np. zamieniłam puder fixujący artdeco , który kosztuje ok. 50 zł na Danni który kosztuje ok. 20zł a jakość jest ta sama). Niestety często płaci się za nazwę firmy a nie za jakość. W lutym wydałam już 100 zł i pewnie pójdzie jeszcze z 50zł..., bo koniec miesiąca dopiero za tydzień...

hortensja 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-02-21, 14:55 

Różnie - są miesiące kiedy wydaję dosłownie 50 zł bo wszystko mam a są kiedy koło 300zł.

Odpowiedz do tematu