A ja staram się kupować jedynie to co jest mi niezbędne (i kupuję to regularnie). A te kosmetyki, których używam rzadziej, ale również są mi potrzebne - kupuje od czasu do czasu :) Generalnie, staram się nie wydawać wszystkich pieniędzy na kosmetyki :) Bo muszę sobie budżet tak ustawić, żeby wystarczyło na książki, ubrania, wyjścia do kina, teatru, na wystawę i jakieś wyjazdy :) Często planuję z wyprzedzeniem mój budżet miesięczny :) I to pomaga :)
zuzanka1985 Coś już napisała
Wysłany: 2011-02-11, 15:39
Ja zaliczam się do tej grupy która wydaje do 50 zł miesięcznie. Zdarzają się oczywiście miesiace gdzie kupuję kolorówkę i wtedy oczywiscie leci 100 zł lub więcej ale zazwyczaj to jest max 50zł.
Wszystko zależy od promocji w sklepach i od tego co akurat mi sie skończyło. W grudniu wydałam ok. 300 zł na kosmetyki, ale teraz staram się zastępować droższe kosmetyki tańszymi które sa tej samej jakości (np. zamieniłam puder fixujący artdeco , który kosztuje ok. 50 zł na Danni który kosztuje ok. 20zł a jakość jest ta sama). Niestety często płaci się za nazwę firmy a nie za jakość. W lutym wydałam już 100 zł i pewnie pójdzie jeszcze z 50zł..., bo koniec miesiąca dopiero za tydzień...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum