Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ile, trzeba, wydac

Ile trzeba wydać?
Autor Wiadomość
balalajka 
Początkująca

Wysłany: 2010-02-04, 17:38 Ile trzeba wydać?

Hej, zastanawiam się ile trzeba wydać, żeby sędzić 1 lub 2 dni w spa. Nie interesują mnie bardzo profesjonalne zabiegi, ale chodzi o miłe spędzenie czasu...

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-02-04, 18:00 

No ale nie da się jechać do spa i oszczędzać na wszystkim. Musisz na jakieś zabiegi się zdecydować. A to niestety kosztuje... Dodatkowo zależy też to od lokalizacji. Im większe miasto, zapłacisz więcej... Niestety jest to dość droga inwestycja.

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-02-05, 11:02 

ceny masazu trwajacego 30min. wachaja sie od 40 nawet do 70zl, zabiegi na cialo zaczynaja sie od ceny 80 a koncza nawet na 300zl ;]

adagiomj 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-06, 10:45 

Spa to jakość sama w sobie poniekąd. Stąd ceny są dość wysokie. Znam troszkę rynek i tak poglądowo od Bałtyku po Tatry:
- masaż relaksacyjny 1h około 130 - 180 zł
- peeling ok 70 zł
- okłady na ciało ok 100 - 200 zł
- kapsuły od 80 zł w górę
- rytuały SPA 250 zł i więcej
To tylko przykłady. Jak pisała poprzedniczka lokalizacja jest tu kluczowa, także jakość i marka.
Pozdrawiam

ZnanySalon 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-10, 10:57 

To jeszcze zalezy w jakim salonie spa. Ceny prezentują sie naprawde różnie,ale myśle że na taki dwudniowy wypad trzeba miec jakies 500zł w górę.

Michalinka21 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-25, 13:41 

ja ostatnio zapłaciłam 750 zł za dwa noclegi dla dwóch osób w dowolnie wybranym hotelu. Nie było to prawdziwe SPA, żeby mnei tam czekoladą oblewano i robiono cuda na kiju, ale... w tej cenie miałam (ja i osoba towarzysząca) godzinny masaż całego ciała, nieograniczony dostęp do basenu, dwóch saun i jacuzzi oraz wyżywienie.

Hotelik 3 gwiazdki, wspaniały relaks za niewielką kasę... :) Zawsze to jakaś alternatywa, c'nie? :)

Maggi 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-20, 14:03 

to wszystko zależy co chcesz w tym spa zrobić czy masaże, czy zabiegi, czy wellness , np ceny w primavera spa to tak
masaż ok 60 zł
a wszelkie zabiegi na twarz i ciało wahają się od ok 80 zł do 200 także nie mało, ale też nie kosmicznie drogo, po za tym można sobie kupić pakiet np 3 dniowy i wtedy jest taniej i bardziej sie to opłaca

Odpowiedz do tematu