Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: idealny, usmiech

Idealny usmiech
Autor Wiadomość
Fallon 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-08-09, 03:27 Idealny usmiech

Czego uzywacie, żeby Wasz usmiech byl idealny- świezy i biały. Pasty, płyny, specjalne zabiegi u dentysty? Jaki jest Wasz sposób na piekne ząbki?

Darish:)

Wysłany: 2008-08-09, 14:04 

Fallon napisał/a:
Jaki jest Wasz sposób na piekne ząbki?

chyba w wiekszosci szukamy jeszcze:) a zeby znalezc jakis odopowiedni i dzialajacy tez trzbea sie nameczyc ;)
kupilabym sobie zestaw do wybielania bo nie jest drogi, ale szkliwo sie zniszczy i bedzie jeszcze gorzej...
Na najblizszych zakupach ide do rossmana po nowa paste White Delux, teraz reklamuja.
Pewnie dziala tez slabo jak kazda;p ale warto sprobowac, kosztuje tylko 9,99 ;)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2008-08-09, 22:59 

Biel zębów dziedziczy się w genach... Ja dbam o zęby, myję "od małego"... A mimo to, nigdy nie osiągnę bieli jak w reklamach :P nie są ŻÓŁTE, ale nie mają tej takiej idealnej białej barwy... Zresztą rzadko się zdarza, żeby jakaś osoba miała naturalnie białe zęby... W tych wszystkich reklamach mają samą sztuczniznę w buzi... A my patrzymy i tylko marzymy o takich... Heheh... Ale... To im na dobre chyba nie wyjdzie, bo te "sztuczne kielochy" nie wszystkie organizmy przyjmują i potem można zostać i bez tego i bez tego :P

Wysłany: 2008-08-10, 12:44 

pati napisał/a:
Biel zębów dziedziczy się w genach... Ja dbam o zęby, myję "od małego"... A mimo to, nigdy nie osiągnę bieli jak w reklamach :P nie są ŻÓŁTE, ale nie mają tej takiej idealnej białej barwy... Zresztą rzadko się zdarza, żeby jakaś osoba miała naturalnie białe zęby... W tych wszystkich reklamach mają samą sztuczniznę w buzi... A my patrzymy i tylko marzymy o takich... Heheh... Ale... To im na dobre chyba nie wyjdzie, bo te "sztuczne kielochy" nie wszystkie organizmy przyjmują i potem można zostać i bez tego i bez tego :P

racja :D
tak sobie myslalam czy jak kupie caly zestaw szczoteczka, pasta, plyn, moze nawet nitka to czy takie cos zadziala.. choc troszke. w kosmetykach jest tak,ze linie sie uzupelniaja to moze i linia do zebow zadziala bardziej niz kazda rzecz z innej firmy ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-08-12, 17:57 

A może któraś z was by coś poleciła ;)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-08-12, 19:00 

używam też blend-a-med

a sczoteczke polecam elektryczną

dentyści zalecają tą z mała główką, taką jak na fotce

a jeśli chodzi o dobrych dentystów to mogę polecić w Krakowie [/img]
najlepsza pasta to elmex

Wysłany: 2008-08-13, 10:54 

eh elektryczna odpada.... jakos nie wygodnie mi z nimi;p mialam i wrocilam do starej ;p

Zaczarowana 
Początkująca

Wysłany: 2008-08-14, 19:32 

ja natomiast jestem bardzo zadowolona z elektrycznej :) dzięki niej nie boję się dentystów i wreszcie poświęcam moim zębom tyle uwagi ile powinnam :)

Wysłany: 2008-08-15, 11:58 

nie wiem moze zla kupilam ta szczoteczke, ze mnie jakos nie zachwycila ;)
w aptece chyba blend a med za 35zl ;) moze za malo zaplacilam;p

kubeczek

Wysłany: 2008-08-18, 06:32 

Ja nie przepadam za szczoteczkami elektrycznymi, jakos mi sie wydaje, że lepiej doczyszcze zęby zwykła :mrgreen: Mocnych środków do wybielania juz nie uzywam- strasznie osłabiaja szkliwo= nastepstwo próchnica. Wole zwykłe, tanie pasty. Ostatnio uzywam colgate max white- i moim zdaniem skutecznie zwalcza przebarwienia. Poza tym ostatnio przekonuje sie do płynów do płukania jamy ustnej.

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-22, 20:46 

A mi sie zaczęły robić szpary między zębami nie wiem czemu:( jest coraz gorzej;/

Wysłany: 2008-08-23, 11:16 

miskaa5 napisał/a:
A mi sie zaczęły robić szpary między zębami nie wiem czemu:( jest coraz gorzej;/

lec do ortodonty to sie dowiesz ;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-23, 11:22 

Pewnie powie ze brak witamin i tyle:P

Wysłany: 2008-08-23, 15:14 

przez witaminy chyba zeby sie nie przesuwaja :P

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-23, 15:48 

No ale cos tam jest;P i jakby mi sie zab z przodu czasami ruszał ale najgorsze to te szpary :cry: ale jak sie nie poprawi to sie bede musiala gdzies wybrac;/

Odpowiedz do tematu