chyba w wiekszosci szukamy jeszcze:) a zeby znalezc jakis odopowiedni i dzialajacy tez trzbea sie nameczyc ;)
kupilabym sobie zestaw do wybielania bo nie jest drogi, ale szkliwo sie zniszczy i bedzie jeszcze gorzej...
Na najblizszych zakupach ide do rossmana po nowa paste White Delux, teraz reklamuja.
Pewnie dziala tez slabo jak kazda;p ale warto sprobowac, kosztuje tylko 9,99 ;)
Biel zębów dziedziczy się w genach... Ja dbam o zęby, myję "od małego"... A mimo to, nigdy nie osiągnę bieli jak w reklamach :P nie są ŻÓŁTE, ale nie mają tej takiej idealnej białej barwy... Zresztą rzadko się zdarza, żeby jakaś osoba miała naturalnie białe zęby... W tych wszystkich reklamach mają samą sztuczniznę w buzi... A my patrzymy i tylko marzymy o takich... Heheh... Ale... To im na dobre chyba nie wyjdzie, bo te "sztuczne kielochy" nie wszystkie organizmy przyjmują i potem można zostać i bez tego i bez tego :P
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Biel zębów dziedziczy się w genach... Ja dbam o zęby, myję "od małego"... A mimo to, nigdy nie osiągnę bieli jak w reklamach :P nie są ŻÓŁTE, ale nie mają tej takiej idealnej białej barwy... Zresztą rzadko się zdarza, żeby jakaś osoba miała naturalnie białe zęby... W tych wszystkich reklamach mają samą sztuczniznę w buzi... A my patrzymy i tylko marzymy o takich... Heheh... Ale... To im na dobre chyba nie wyjdzie, bo te "sztuczne kielochy" nie wszystkie organizmy przyjmują i potem można zostać i bez tego i bez tego :P
racja :D
tak sobie myslalam czy jak kupie caly zestaw szczoteczka, pasta, plyn, moze nawet nitka to czy takie cos zadziala.. choc troszke. w kosmetykach jest tak,ze linie sie uzupelniaja to moze i linia do zebow zadziala bardziej niz kazda rzecz z innej firmy ;)
Ja nie przepadam za szczoteczkami elektrycznymi, jakos mi sie wydaje, że lepiej doczyszcze zęby zwykła Mocnych środków do wybielania juz nie uzywam- strasznie osłabiaja szkliwo= nastepstwo próchnica. Wole zwykłe, tanie pasty. Ostatnio uzywam colgate max white- i moim zdaniem skutecznie zwalcza przebarwienia. Poza tym ostatnio przekonuje sie do płynów do płukania jamy ustnej.
No ale cos tam jest;P i jakby mi sie zab z przodu czasami ruszał ale najgorsze to te szpary ale jak sie nie poprawi to sie bede musiala gdzies wybrac;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum