Ja zwracam uwagę na opiekuńczość, wyrozumiałość, rozum, serdeczność. Najlepiej by nosił krawat. Bardzo je lubię. Lubię też dobry (czyt. z klasą) wygląd.
_________________ Kocham was, cera jest ważna dla każdego.
mówię zawsze bez ogródek. Wera
Mój ideał - Red Butler z "Przemineło z wiaterm": uosobienie klasy,opiekuńczy, inteligentny, z poczuciem humoru i dystansem do świata. Przy takim facecie mogłabym być Scarlett :)
A ja nie mam ideału
Dla mnie facet musi mieć to coś.
Coś co będzie niewidoczne dla oczu, lecz widoczne dla duszy.
Coś przez co będę chciała spędzać z nim każdą sekundę swojego życia.
Coś co będę dostrzegać tylko ja.
Coś co będę kochać do końca życia i o jeden dzień dłużej
Są faceci którym garnitur pasuje, ale mojemu nie :)
w szkole miałam kiedyś takiego... rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego to było wydarzenie na skalę całego rocznika (oczywiście żeńskiej części ) :)
Moj facet siedzi w garniturze calymi dniami w pracy. Jak tylko sie z niej wyrwie robi wszystko zeby ubierac sie tak luzno jak to tylko mozliwe. No rozumiem to...
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-22, 18:47
oj widok facetow w garnitura eh... = piekny widok .. uwielbiam taki widok ale dlaczego tak rzadko go widuje :/
a faceci w uniformach podobają sie wam?! ja np. kiedyś jarałam sie żołnierzami , bo była to dla mnie rzadkość... etraz mam dość żołnierzy i ich strojów.. odkąd pracuje w wojsku:] na szczescie za niedługo koniec uffffff
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-23, 00:06
skrzydelTrzepot, w bankach u mnie niestety same kobiety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum