impresja_switu Początkująca
Wysłany: 2009-03-24, 23:12
Ja bardzo lubię żółty, właśnie w bardziej intensywnych kolorach. Tak się jednak złożyło, że nie niszę takich jasnych barw (choć przy każdych zakupach mnie na nie korci coraz bardziej;) Ostatnio na stronce z butami 1buta widziałam też takie ciekawe żółte pantofelki http://1but.pl/tabid/289/...kownika=damskie :) Wydają mi się bardzo pozytywne i optymistyczne:) Typowo wiosenne.
Ja dziś do pracy ubrałam się w żółte kolorki, pomimo tej paskudnej pogody Lubię ten kolor tym bardziej po zimie gdy człowiek ma dosyć tych szarości. A w szafce czekają już na mnie żółte butki, tylko niech ta pogoda się zmieni....
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Wysłany: 2009-06-22, 10:43
Ostatnio widzę dużo ubrań i butów w żółtych odcieniach. Czy ten kolor nadal jest modny? Strasznie mi się spodobały takie jedne sandałki i nie wiem czy kupować czy nie...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-06-22, 12:52
Limonka, jakby mi się podobaly to bym kupiła, a moda ciągle się zmienia i raz jest modny raz nie. no chyba że lubisz podążać za modą.
takie żółte buty możesz sobie od czasu do czasu ubrac bez względu na mode.
zgadzam się z Kim, lubię żółty kolor i też zauważyłam, że znowu jest pełno ciuchów w tym kolorku w sklepach ( ja sama mam jednak tylko 2 bluzeczki bo jest on dla mnie trochę nie praktyczny... owady zbyt do niego ciągną.)
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-06-22, 16:45
Limonka, skoro Tobie się podoba żółty to sobie kup :) tym bardziej, że jest lato, a to taki letni kolor nie warto zawsze podążać za modą, w końcu to nam samym ma się coś podobać :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum