Czekoladowy masaż? A pierwsze słyszę ;) ale czekoladowy peeling w Primavera SPA jest niesamowity. Nigdy się tak genialnie nie zrelaksowałam.
Peelingi z drogerii chowają sie przy tym, co serwują w Jastrzebiej
gdy ostatnio byliśmy na wycieczce Neckermanna w Grecji w Kos to skorzystałam sobie w tym właśnie w hotelu ze spa Mitsis Blue Domes Resort & Spa co mi sie najbardziej podobało to masaż kamieniami i aromaterapia, wyszłam z tamtąd jak nowo narodzona
_________________ "Zasypiać i budzić się przy kochanej osobie to tylko ułamek szczęścia. Dopełnieniem jest zagospodarowanie reszty."
viva Początkująca
Wysłany: 2010-12-10, 10:17
W Polsce chyba takim najbardziej znanym hotelem SPA jest Głęboczek. To chyba jedyne takie miejsce, w którym można się napić się dobrego wina z własnej winnicy, zakosztować zabiegów SPA, a jednocześnie skorzystać z oferty spacerów Nordic Walking.
O masażu czekoladowym nie słyszałem, za to słyszałem o masażu z wykorzystaniem kremu czekoladowego :) Z tego co się orientuję, wykonują ów zabieg w Malinowym Zdroju i prawdopodobnie w Malinowym Dworze. O ten ostatni chciałbym zapytać osoby się tutaj udzielające - czy coś więcej słyszałyście/słyszeliście o tym hotelu? Jakieś wrażenia? Jak ceny? I co moglibyście powiedzieć o wodzie siarczkowej, która jest głównym atutem tego ośrodka?
Z góry dzięki za pomoc :)
[ Dodano: 2011-02-09, 23:28 ]
czyli pozytywne opinie które słyszałem o Malinowym Dworze mają tu potwierdzenie. Zamierzam zabrać rodzinkę na ferie i szukam odpowiedniego miejsca ale chyba raczej jestem już zdecydowany na właśnie ten hotelik :)
[ Dodano: 2011-02-09, 23:35 ]
czyli pozytywne opinie które słyszałem o Malinowym Dworze mają tu potwierdzenie. Zamierzam zabrać rodzinkę na ferie i szukam odpowiedniego miejsca ale chyba raczej jestem już zdecydowany na właśnie ten hotelik :)
andzias76 Początkująca
Wysłany: 2011-01-04, 12:36
HOTEL SPA
Ja na letni urlop zdecydowałam się na wyjazd do hotelu SPA - Geovita w Dźwirzynie. Ofertę znalazłam w internecie, więc pojechałam troszkę "w ciemno" i muszę powiedzieć, że dawno nie byłam tak mile zaskoczona :) Począwszy od samego obiektu poprzez jedzenie i obsługę a na okolicy kończąc - wszystko jest na duże "TAK". Co do SPA - również ogromny plus za profesjonalizm i ciekawe zabiegi (zabiegi "HOKUSAI").
W związku z moim zachwytem, właśnie się wybieram w nadchodzący długi weekend do jednego z ich hoteli, z tym, że tym razem jadę na południe Polski do Krynicy-Zdrój, gdzie zamierzam skorzystać z mojego ulubionego zabiegu - masażu gorącymi kamieniami :)
byłam w Malinowym Dworze w ostatni weekend z mężem. Mają tam super warunki do odpoczynku. Dobre jedzenie, przemiła obsługa i bardzo profesjonalne zabiegi spa. Na początku byłam sceptycznie nastawiona do zabiegów na bazie wody siarczkowej-bo nazwa źle mi się kojarzyła :) ale muszę przyznać że byłam miło zaskoczona. Wszystkie właściwości jakie posiada woda siarczkowa są opisane na ich stronce :)
Rene75 Początkująca x
Wysłany: 2011-03-12, 13:40
Polecam Hotel AMAX w Mikołajkach. Byłyśmy tam w zeszłym tygodniu z koleżanką na pakiecie i było rewelacyjnie. Hotel jest kameralny, nowe SPA, bardzo dużo fajnych zabiegów, dobry poziom cen. Z pokoju miałyśmy widok na jezioro. Do tego pyszna kuchnia i obsługa spełniająca wszystkie zachcianki. Naprawdę wypoczęłyśmy.
Ja polecam Chimera Spa w Niechorzu, jest nad samym brzegiem morza, świetna kuchnia, nie za duży - w miarę kameralny, jest basen który pokochał mój synek, i masażysta którego pokochałam ja :) oczywiście żartuję, ale na prawdę pierwszy raz byłam na masażu ciepłymi kamieniami i polecam, 1,5 godziny mega relaksu :)
Czekoladowy masaż w primavera spa jest bardzo bardzo przyjemny, odprężający , a jaki zapach jest podczas tego masażu to ciężko sobie wyobrazić jak ktoś tego nie spróbował, także polecam każdej Pani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum