Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: hotel, spa

HOTEL SPA
Autor Wiadomość
Blk 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-09-07, 17:23 

grunt to dobra reklama... ;)

afrodytaspa.pl 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-16, 13:32 

I tu się mylisz bo najlepsza reklama to taka, gdy ktoś korzystając z usług poleci spa swoim znajomym na przykład lub rodzinie :) Jeśli stawiasz na 1szym planie zadowolenie klienta z oferowanych mu usług zawsze osiągniesz sukces bez względu na to w jakiej dziedzinie się odnalazłeś / aś

kasblue 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-18, 11:37 

Polecam nowo otwarty salon " Magia Dotyku ". Znajduje się aż w Raszynie. Strona internetowa to: www.magia-dotyku.pl. Byłam tam z moja znajomą. Chciałyśmy znależć taki salon gdzie mogłybyśmy poczuć się jak w " siódmym niebie". Bywałam w różnych salonach ale ten przypadł mi do gustu. Pracują tam naprawdę wspaniali ludzie, którzy znaja się na tym co robią. Wspaniałe masaże np. kamieniami, stęplami, czekoladą, masaże Ayurvedyjskie i inne. Duża oferta zabiegów na ciało i twarz. Pracują nawet na kosmetykach Pat & Rub, które reklamuje swoim nazwiskiem pani Kinga Rusin. Są to kosmetyki w 100 % naturalne, nie powoduja uczuleń. Nawet mają je w sprzedaży, i powiem wam, że sa tańsze niż w sklepach z kosmetykami. Każdy klient traktowany jest w sposób indywidualny, a to jest bardzo ważne. Zajmują sie tobą od stóp do głów. Na koniec zostałyśmy zaprowadzone do pokoju relaksu. Szum wody spływającej ze ściany, delikatna muzyka, przygaszone światła dają dodatkowo uczucie spokoju i wyciszenia. Spędziłyśmy tam 5 godzin i nie żałujemy. Naprawdę spędziłymy tam cudownie czas.

sol 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-10-29, 20:52 

[ Dodano: 2009-10-29, 21:50 ]
polecam http://www.hotel-faltom.com.pl/, byłam tam mężem jeszcze przed remontem na weckend spa chyba w grudniu 2005- było BOSKO. Bardzo zadowolony był mój mąż, który raczej do tamtej pory był nastawiony sceptycznie na zabiegi

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-11-02, 16:32 

Miałam możliwość skorzystania ze spa w Kocierzu jednak ceny trochę za drogie. Osoby które skorzystały z różnych zabiegów były zadowolone ;)

Oto przykładowe ceny zabiegów:
Mikrodermabrazja 190 zł
Zabieg odnawiający z kwasami nukleinowymi i kawiorem 280 zł
Peeling ciała 100zł
Zabieg energetyzujący 120zł
Kokos – zabieg głęboko nawilżający na bazie kokosu wykonywany w kapsule Spa 200zł
Czekolada – zabieg nawilżająco - odżywczy na bazie czekolady 200zł
Piękny Biust - zabieg nawilżający piersi 110zł
Masaż pleców 80zł
Depilacja woskiem
Łydki 70zł
Bikini 50zł
Ręce 50zł
Wąsik 20zł
Pachy 40zł
Nogi całość 130zł
Nogi + bikini 170zł
Manicure
Biologiczny 40zł
SPA (z maską i peelingiem) 100zł
Intensywne nawilżenie (mleczko kolagenowe) 100zł
Welness (dodatkowo kąpiel parafinowa) 130zł
Zdobienie dodatkowo 10zł/szt
Malowanie 20zł

Ja miałam możliwość skorzystania z jacuzzi, sauny i basenu :-P

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-11-02, 19:00 

jesli chodzi o ceny zabiegow na cialo to sa wysokie ;]
masaz plecow trwajacy max 30 min ogolnie kosztuje max 40zl, 50zl to juz w tym przypadku straszna drozyzna.

piekna 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-16, 13:43 

hej, chcę się wybrać nie długo na jakiś relaksujący weekendzik do spa, nie pamiętam na jakiej stronie przeczytałam o spa Samui w poznaniu, że podobno mają super masaże tajskie i dodatkowo teraz w listopadzie jest na nie promocja, może któraś z Was już tam była?depresja jesienna mnie nie opuszcza i takie atrakcje w moim przypadku są jak najbardziej wskazane :-D

Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-11-23, 13:29 

Polecam Primavera Conference and Spa w Jastrzębiej Górze. Naprawdę fajne miejsce zarówno na odpoczynek jak i na zdobycie kondycji, upiększenie swojego ciała. Miejsce jest idealne na wypady rodzinne, więc można zabrać swoje dzieci, dla których przewidziano również atrakcje. Miejsce jest idealne np. na podróż poślubną. Bardzo polecam!

alicja339 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-28, 22:03 

A czy był ktoś może w hotelu Cztery Pory Roku w Krynicy Górskiej? Planuję się tam wybrać i chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać :->

Andrzej 
Początkująca

Wysłany: 2010-01-06, 00:00 

W Warszawie polecam Celebrity przy rondzie ONZ. Natomiast te, które odwiedziłem w Polsce a który mogę polecić to Hotel Jawor koło Bielska-Białej. Odwiedziłem mnóstwo innych spa ale brak profesjonalizmu personelu lub źle dobrane zabiegi czy źle wyselekcjonowany sprzęt w medi-spa dyskredytuje je.

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-01-07, 14:38 

Ja byłam w Jastrzębiej Górze w hotelu ze spa - Primavera. Pojechałam sobie po sezonie, we wrześniu. Zafundowałam sobie odchudzanie dietą Montignaca oparta o indeks glikemiczny. Ta dieta ma dwie fazy, ale nie polegają na głodzeniu się, tylko jedzeniu produktów poniżej pewnej wartości indeksu glikemicznego (głównie mięso, wędliny, ryby, jaja, sery, jogurty, chude mleko i tłuszcze roślinne). Do tego fitness, masaże bambusowe i reeelaks;) Cudowne wakacje, powiększane z upiększaniem i odpoczynkiem. Wszystkim polecam to miejsce.

mjCapone 
Początkująca

Wysłany: 2010-01-30, 00:55 

Polecam Hotel Azzun niedaleko Olsztyna, trochę na zadupiu ale jeśli chodzi o zabiegi to polecam. Byłam tam na romantyczny weekend z mężem i naprawdę byliśmy zadowoleni. Nawet jemu się podobało ;) A raczej nie jest zwolennikiem zabiegów kosmetycznych. Miło, sympatycznie i ładnie.

kontaktówka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-02-02, 11:42 

A słyszałyście o Primavera SPA?
To hotel położony tuż nad brzegiem morza, a dokładnie w Jastrzębiej Górze. Niesamowicie tam jest. Personel profesjonalny i zabiegi upiekszające równiez.
jednym słowem WOW! :mrgreen:

missbutterfly 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-02-09, 14:51 

Miałam przyjemność być w hotelu Primavera ( chłopak zabrał mnie tam z okazji naszej rocznicy) muszę przyznać, że faktycznie było tam rewelacyjnie. Najbardziej podobał mi się czekoladowy masaż. Super sprawa, bo nie tylko sprawia, że moje ciało stało się piękne i gładkie, ale też doskonale ukoiłam swoje zmysły, kiedy otaczał mnie cudowny zapach czekolady.

ZnanySalon 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-10, 10:53 

Czekoladowy masaż?? Brzmi bardzo przyjemnie,a jak prezentują sie ceny??

Odpowiedz do tematu