Ja polecam stanowczo Hotel Spa Malinowy Zdrój w Solcu Zdroju.
Byłam tam przez dwa tygodnie i WOWWWWW czuje się jak nowonarodzona.
Zabiegi bombowe a i atmosfera jak u siebie w domu. Rewelka!!!!!!!! Polecam!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez polcia 2009-06-25, 12:51, w całości zmieniany 1 raz
a słyszeliście coś o kapsułach Alphamassage? podobno świetny relaks! sama się zastanawiam nad wyjazdem do spa. Może coś polecicie? (mieszkam w okolicy Bydgoszczy), pozdrawiam
powiem więcej nie tylko słyszałam ale nawet korzystałam kapsuły są rewelacyjne, dla przykładu alphamasage-biosauna z dobranym programem, bądź ze specjalnym programem redukującym komórki tłuszczowe no coś wspaniałego. Jesteś z bydgoszczy? wiesz co do ciechocinka masz pewnie nie całe 70km więc sobie jedz a przy okazji nawdychasz się świeżego powietrza, sama tak często robię
Ale w tym Ciechocinku to jakieś SPA mają czy co? Możesz napisać więcej szczegółów bo jak widać nie tylko ja jestem zainteresowana! Aż wstyd się przyznać, ale w samej okolicy to byłam ładnych parę lat temu!
Polecam zwłaszcza weakendy promocyjne z zabiegami - jest na prawdę CUUUDNIE
a możesz napisać co zawierają takie programy weekendowe? jakie są mniej więcej koszta tych pakietów! (co wlicza się w ich cenę) I co najbardziej Tobie z całego pobytu przypadło do gustu
chciałabym mieć miesiąc urlopu i się zamknąc w takim spa
chyba każdy by tak chciał ale nie ma co się nad sobą użalać bo w dobrym spa to nawet weekendowy pobyt pozwoli na szybką regeneracje tym bardziej w villa parku. Weź na przykład pod uwagę "relax" -atrakcyjny program, z możliwością korzystania z atrakcyjnych zabiegów, kąpieli w basenach i jacuzzi solankowym, komory niskich temperatur itd
Wysłany: 2009-08-13, 11:52
Cecylia.O ja również wybieram pakiety weekendowe. Fajnie, że w tym ośrodku mają pakiety także dla mężczyzn, bodajże "Man only", ja korzystałam z pakietu "Women only". Mój "man" był zadowolony z zabiegów, korzystał także z siłowni. Ogólnie weekend, który wspólnie spędziliśmy w hotelu i klinice Villa Park był bardzo udany. Za dnia korzystaliśmy z zabiegów na twarz i ciało, a także terapii dla duszy, po południu relaksowaliśmy się w solankowym jacuzzi, następnie jedliśmy przepyszną kolację w hotelowej restauracji. Muzyka na żywo przyczyniła się do naszego dobrego nastroju. Ostatnimi czasy średnio nam się układało - nerwy, stres, brak czasu dla siebie, ale powiem wam szczerze, że po tym weekendzie jest dużo lepiej. Ogólnie w hotelu panuje taki "spokojny" klimat. Wyciszyliśmy negatywne emocje, nabraliśmy sił psychicznych. Na pewno tam wrócimy odetchnąć od pośpiechu i hałasu - zadbać o ciało, twarz i nasz związek.
Kim, dzięki za link! dobrze, że zajrzałam na stronę bo nikt z was nie pisał, że wprowadzają tam na bieżąco rabaty i informują o dodatkowych zabiegach gratisowych!
Jeszcze jedno pytanie z mojej strony, duże tłumy są w hotelu i całej klinice?
Jeszcze jedno pytanie z mojej strony, duże tłumy są w hotelu i całej klinice?
Wiesz co powiem Ci, że Klinika jest wyjątkowo dużym obiektem więc wcale nie odczuwa się takich tłumów! Poza tym wszystko opracowane jest w taki sposób żeby ze sobą nie koligowało w trosce rzecz jasna o samopoczucie każdego z pacjentów.
Wysłany: 2009-09-07, 08:54
A ja zapraszam do siebie :) do Radziejowic www.afrodytaspa.pl . Każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo Spa Afrodyta jest zdobywcą II miejsca w Plebiscycie SPA Prestige Awards 2008 w kategorii "Najlepsze Femi SPA"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum