Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: hotel, spa

HOTEL SPA
Autor Wiadomość
AsiaS 
Początkująca

Wysłany: 2011-01-12, 08:12 

Dzięki za ta wskazowke:) Bylam w zeszly weekend i mam same genialne wspomnienia:)

dronka.dronka

Wysłany: 2009-05-15, 09:25 Re: wczasy spa nad morzem

[quote="jacekmielno"]Polecam nowe spa w Niechorzu. Jantar spa przy samej plaży. Fajna atmosfera, przy samej plaży basen kryty i mnóstwo relaksacyjnych zabiegów. Wczasy spa nad morzem w Niechorzu - dlaczego nie ? !

mój facet porywa mnie pod koniec czerwca do SPA, oczywiście ma być to niespodzianka, ale moja kolezaka, sie wygadała, dokąd ma to być, tylko ja oficjalnie nic nie wiem ;-) i z tego co wiem ( a nie wiem :mrgreen: ) ma to być Niechorze, ale czy to ten ośrodek to nie jestem pewna.

izzziska 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-05-22, 15:17 

jakos srednio sie ten jantar pezentuje. mnie raz tata porwal do wladyslawowa do spa i naprawde polecam

m.i.a 
Początkująca

Wysłany: 2009-05-31, 09:56 

Ja chcę mojej przyjaciółce zrobić niespodziankę na urodziny i zabrać ją na weekend do hotelu Spa:) Oczywiście jadę z nią:) Jakie miejsce polecacie? Średnia kategoria cenowa - dodam. Pozdrawiam:D

adagiomj 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-07, 08:17 

Z doświadczenia - niszowe ale obsługa pierwsza klasa, hotel piękny i SPA naprawdę ciekawe
Willa Piast w Ciechocinku http://www.willapiast.pl/

Sol_Angelica 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-06-08, 13:14 

http://www.spaq.com.pl/galeria
Niedaleko mnie dlatego wiem ze dobre, ceny może troszke wysokie ale ze w sumie Hotel ma chyba roczek lub dwa wszystko jest nowe i bardzo dobrze wysposażone.Wnetrza są po prostu piękne, jak sie korzysta z ktoregos zabiegu to naprawdę można wypocząć i się zrelaksować! Obsługa też bardzo sympatyczna więc szczerze polecam !

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-06-08, 13:16 

widziałam galerię na stronie, rzeczywiscie bardzo ładnie urządzone.
:-)
myślałam że w Krakowie a to Niepołomice ale niedaleko

Sol_Angelica 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-06-08, 13:45 

Kim napisał/a:

Moje strony dlatego poleciłam, nie dośc ze naprawdę fajne miejsce jako Spa, to w dodatku okolica w której naprawdę można odpocząć :] I naprawdę niedaleko od miasta :]

[ Dodano: 2009-06-08, 14:46 ]
Kim napisał/a:

Moje strony dlatego poleciłam, nie dość ze naprawdę fajne miejsce jako Spa, to w dodatku okolica w której naprawdę można odpocząć :] I naprawdę niedaleko od miasta :]

daria_b 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-06-17, 15:45 

Polecam SPA & Wellness Villa Park w Ciechocinku. Mają tam bardzo nowoczesny sprzęt, duży wybór zabiegów i profesjonalną kadrę medyczną. Dodatkowym plusem jest basen solankowy, masaże w solance ciechocińskiej. Hotel jest przestronny, w restauracji pyszne jedzonko.

Darish:)

Wysłany: 2009-06-18, 11:43 

dronka.dronka, znasz jakis dobre hotele z mozliwoscia zabiegow ?
ogolnie poszukuje czegos w karpaczu/swieradowie tak do 800zl z pobytem tam;)

dronka.dronka

Wysłany: 2009-06-18, 11:46 

Darish:) napisał/a:
dronka.dronka, znasz jakis dobre hotele z mozliwoscia zabiegow ?
ogolnie poszukuje czegos w karpaczu/swieradowie tak do 800zl z pobytem tam;)
jak w świeradowie to popytam znjomych którzy tam mieszkają :-)
to takie moje źródło informacji :-)

Wysłany: 2009-06-18, 11:55 

moze byc jakies sanatorium czy cos;) aby byl nocleg, jedzenie i jakis zabieg;)

[ Dodano: 18 Czerwiec 2009, 13:55 ]
chyba wykupie jakies zabiegi w uzdrowisku+nocleg - tylko nie wiem czy tam jest w miare ladnie;p zeby nie bylo jak w szpitalu;p

dronka.dronka, to jeszcze zapytaj sie znajomych o jakies restauracje ladne:) chcialabym zamowic sobie stolik i kolacje;)

dronka.dronka

Wysłany: 2009-06-18, 13:09 

Darish:) napisał/a:
moze byc jakies sanatorium czy cos;) aby byl nocleg, jedzenie i jakis zabieg;)

[ Dodano: 18 Czerwiec 2009, 13:55 ]
chyba wykupie jakies zabiegi w uzdrowisku+nocleg - tylko nie wiem czy tam jest w miare ladnie;p zeby nie bylo jak w szpitalu;p

dronka.dronka, to jeszcze zapytaj sie znajomych o jakies restauracje ladne:) chcialabym zamowic sobie stolik i kolacje;)

w świeradowie polecam "U Jankowieckiego" (ul Zdrojową w dół i w prawo)nie jest tam mega romantycznie, ale mało niemców tam dochodzi i jedzonko mają pyyyszne jeszcze Barbarossa - to jest przy glownej ulicy :-)
a co do noclegu i zabiegów to czekam na odp od kolegi
ale ja bym Ci to poleciła http://www.hotel-relaks.pl/

Wysłany: 2009-06-18, 15:23 

oo dziękuję za troche informacji:)

beata50 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-06-24, 09:34 

a słyszeliście coś o kapsułach Alphamassage? podobno świetny relaks! sama się zastanawiam nad wyjazdem do spa. Może coś polecicie? (mieszkam w okolicy Bydgoszczy), pozdrawiam

Odpowiedz do tematu