Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: hormony, nasza, sylwetka

Hormony a nasza sylwetka
Autor Wiadomość
malek1212 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-17, 15:21 

Nikt mi nie wmówi,że tabletki hormonalne są ok.Przytyłam po nich 12 kg w ciągu 6 miesięcy.Do tej pory nie jestem w stanie zrzucic tych kilogramów.Nie polecam nikomu i na żadną przypadłośc.Potrafią zrobic niezłe spustoszenie w organiźmie jeśli nie teraz to w późniejszym wieku napewno się ujawnią efekty uboczne .Tabletkom tego typu zdecydowane NIE!

Apoc.pl 
Początkująca

Wysłany: 2010-07-24, 21:06 

malek1212 napisał/a:
Nikt mi nie wmówi,że tabletki hormonalne są ok.Przytyłam po nich 12 kg w ciągu 6 miesięcy.Do tej pory nie jestem w stanie zrzucic tych kilogramów.Nie polecam nikomu i na żadną przypadłośc.Potrafią zrobic niezłe spustoszenie w organiźmie jeśli nie teraz to w późniejszym wieku napewno się ujawnią efekty uboczne .Tabletkom tego typu zdecydowane NIE!

czesto wlasnie tabletki antykoncepcyjne zatrzymuja wode podskorna u kobiet... czasem sa to niewyobrazalne ilosci... wtedy faktycznie musicie zmieniac tabletki...

osobiscie uwazam ze kobiety lubia sobie doprawic jedznie... najczesciej sola ;) nawet jedna kumpela nosi cicha ksywe solnica....

moja dobra rada na wyzbycie sie wody podskornej to redukcja soli do calkowitego minimum... jesli juz chcesz solic sol odorbina soli morskiej....

spozywaj duza ilosc wody nawet 5l dziennie(wlicz w to herbate kawe etc..)... ( gdzie sie to zmiesci ? szybko w kibelku ;) )
takze sa srodki diuretyczne.... sa to tak zwane srodki cud... bardzo szybko wypuszczaja wode podskorna lecz niestetety nie na stale... i musimy znalesc przyczyne skad sie to bierze...
- tabletki antykoncepcyjne
- wysokie spozycie sodu
- wysokie spozycie weglowodanow (malo jem a tyje ? jesz zle... jedni musza jesc tluszcza inni moga sobie pozwolic na wegle)
- mala ilosc spozywanej wody w ciagu dnia...

Domator 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-24, 11:45 

Tabletki antykoncepcyjne dobrze dobrane przez ginekologa nie powodują tycia. Są inne czynniki, które mogą na to wpłynąć. Szczególnie uważać muszą kobiety, które chorują na PCO, one są niestety narażone na tycie i to nie z powodu tabletek antykoncepcyjnych, a raczej z powodu choroby i zmian hormonalnych jakie zachodzą w ich organiźmie.

Odpowiedz do tematu