Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: hit, roku, tego

HiT TeGo RoKu!!!
Autor Wiadomość
aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-05-16, 20:42 HiT TeGo RoKu!!!

Według was co jej hitem tego roku?
Ja obstawiam na balerinki. Pełno ich wszędzie...Mam zamiar sobie kupić, ale nie złote bo wszyscy takie maja...może w groszki albo jakies białe eh

Podawajcie hity tego roku:D

Darish:)

Wysłany: 2007-05-16, 22:06 

racja !! tego teraz wszedzie pelno, ale zaraz i tak takie buciki pojda w kat :P moda szybko przemija ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-05-17, 17:12 

no tak jak sie zobaczy ze juz ktos w tym nie chodzi bo nam sie wydaje ze moda mineła i tez nie chodzimy bo sie wtedy glupio czujemy :mrgreen: chociaz nie zawsze tak jest. Każdy ma swój STYL ;))))))

FEmmE 
Początkująca

Wysłany: 2007-05-17, 21:09 

witajcie
też uważam ze balerinki są hitem!
ja bym jeszcze dodała do tego spodnie rurki...
tylko nie każdej kobiecie pasują

Wysłany: 2007-05-17, 23:07 

FEmmE napisał/a:
ja bym jeszcze dodała do tego spodnie rurki...
tylko nie każdej kobiecie pasują

własnie, trzeba miec chude nozki ;)
tak samo jak getry pod spodniczke ;)
mimo, ze nadaje sie do takiego stroju, moj facet tego by nie przetrawił hehe ;)

Sigma87

Wysłany: 2007-05-18, 12:42 

jako hit sezonu postawiła bym chyba na paski i groszki wracają stare trendy moda przychodzi i odchodzi jednym słowem zatacza jedno wielkie koło no bo takie groszki to były modne w czasach mojej mamy a to było nie tak dawno :P (tak mi sie zdaje) Ludzie uzależnieni od mody dają sobą manipulować nie sądzicie że moda wywiera na nas coraz wiejszy nacisk ?

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-05-18, 17:06 

no groszki też ostatnio kupiłam sobie bluzeczke eh, a rok temu bym sie w groszki nie ubrała bo by sie wydawalo to saromodne a teraz.... a co do tych getrów pod spodniczke to mojemu menowi też to sie nie podoba ;)))) jak widzi kogos tak na ulicy to sie smieje hehe :mrgreen: modne sa tez opaski w tym sezonie i tuniki

Wysłany: 2007-05-18, 19:26 

aagnieszkaa1 napisał/a:
modne sa tez opaski w tym sezonie i tuniki

tak tez to zauwazylam ;-)

Sigma87 napisał/a:
Ludzie uzależnieni od mody dają sobą manipulować nie sądzicie że moda wywiera na nas coraz wiejszy nacisk ?

wiesz coo.. właśnie mi tez sie wydaje, ze moda strasznie nami manipuluje. Naszym zachowaniem, sposobem odzywania sie a przede wszystkim sposobem ubierania sie ;-)
Działa to strasznie na nasz psychikę i nas kształtuje w pewien sposób.
Przecież w tych czasach nie powiemy jakiegoś zwrotu modnego 2lata temu, ani nie założymy sukienki sprzed dwóch sezonów, szczególnie w momencie, gdy królują kropki a nie paski :P (przykładowo) ubierając sie nie trendy zaczynamy być komentowani jak i ludzie zwracają na nas zbytnią uwagę, często wyśmiewając nas.

Jest tez możliwa odwrotna sytuacja, gdy jestesmy ubrani zbyt modnie :-P Np. przyjeżdzamy z miasta lub z zagranicy na wieś a tam jeszcze moda nie dotarła :P i tez sie będą z nas śmiać...

cały czas sądzę, że :
Moda nas zmusza do pewnego rodzaju zachowan i do zmieniania sie ;-)

makczar 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2007-05-18, 22:21 

w modzie są również czerwone sandałki z kokardką. Ogólnie czerwony jest wszędzie pełno butów i torebek. W butach króluje wysoki obcas. Ostatnio obeszłam wszystkie sklepy obuwnicze i nigdzie nie mogłam znaleść nic na niskim obasie poza balerinkami

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-07, 02:41 

i getry czy rajstopy 3/4 oraz duże okulary z lat 60tych :-D
balerinki mi się nie podobają, a wam? chyba nie mogłabym do nich przywyknąć :->

wskrap 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-06-07, 10:56 

ja mam tylko z tego okulary duże:P, balerinki mam zamaiar kupic juz od 2 miesiecy - ale denerwuje mnie najbardziej to ,że nie ma takich zwykłych czarnych , prostych i gładkich, tylko jakies zbajerowane.. a co do tych getrów to moim zdaniem one pasują tylko do jakiś tunik, satrsznie brzydko to wyglada jak dziewczyny noszą na to spódniczki- nie podoba mi sie to wogóle :/

Wysłany: 2007-06-07, 12:31 

wskrap, masz racje co do tych geterkow ;P lepiej do tuniki niz do jeansowej spdniczki :-P
ja do balerinek sie nie przyzwyczailam i stwierdzilam, ze ich nie kupie;p jakies takie malo wygodne dla mnie ;-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-06-07, 13:06 

ale większość to nosi te getry do mini a do tuniki to by to lepiej wyglądało ale jeszcze nie widziałam nikogo tak ubranego...
Teraz modne są też korale takie duże i rożne tego typu kolorowe ''wisiorki''

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-07, 17:22 

no, długie wisiorki są baaaaaaardzo fajne :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-06-07, 20:42 

wystraczy dobrze dobrać wisiorek i już wszystko lepiej wygląda...albo jakis inny dodatek =D Tylko czasemi ludzie przesadzają i na dobre im to nie wychodzi

Odpowiedz do tematu