Według was co jej hitem tego roku?
Ja obstawiam na balerinki. Pełno ich wszędzie...Mam zamiar sobie kupić, ale nie złote bo wszyscy takie maja...może w groszki albo jakies białe eh
no tak jak sie zobaczy ze juz ktos w tym nie chodzi bo nam sie wydaje ze moda mineła i tez nie chodzimy bo sie wtedy glupio czujemy chociaz nie zawsze tak jest. Każdy ma swój STYL ;))))))
ja bym jeszcze dodała do tego spodnie rurki...
tylko nie każdej kobiecie pasują
własnie, trzeba miec chude nozki ;)
tak samo jak getry pod spodniczke ;)
mimo, ze nadaje sie do takiego stroju, moj facet tego by nie przetrawił hehe ;)
jako hit sezonu postawiła bym chyba na paski i groszki wracają stare trendy moda przychodzi i odchodzi jednym słowem zatacza jedno wielkie koło no bo takie groszki to były modne w czasach mojej mamy a to było nie tak dawno :P (tak mi sie zdaje) Ludzie uzależnieni od mody dają sobą manipulować nie sądzicie że moda wywiera na nas coraz wiejszy nacisk ?
no groszki też ostatnio kupiłam sobie bluzeczke eh, a rok temu bym sie w groszki nie ubrała bo by sie wydawalo to saromodne a teraz.... a co do tych getrów pod spodniczke to mojemu menowi też to sie nie podoba ;)))) jak widzi kogos tak na ulicy to sie smieje hehe modne sa tez opaski w tym sezonie i tuniki
Ludzie uzależnieni od mody dają sobą manipulować nie sądzicie że moda wywiera na nas coraz wiejszy nacisk ?
wiesz coo.. właśnie mi tez sie wydaje, ze moda strasznie nami manipuluje. Naszym zachowaniem, sposobem odzywania sie a przede wszystkim sposobem ubierania sie
Działa to strasznie na nasz psychikę i nas kształtuje w pewien sposób.
Przecież w tych czasach nie powiemy jakiegoś zwrotu modnego 2lata temu, ani nie założymy sukienki sprzed dwóch sezonów, szczególnie w momencie, gdy królują kropki a nie paski :P (przykładowo) ubierając sie nie trendy zaczynamy być komentowani jak i ludzie zwracają na nas zbytnią uwagę, często wyśmiewając nas.
Jest tez możliwa odwrotna sytuacja, gdy jestesmy ubrani zbyt modnie Np. przyjeżdzamy z miasta lub z zagranicy na wieś a tam jeszcze moda nie dotarła :P i tez sie będą z nas śmiać...
cały czas sądzę, że :
Moda nas zmusza do pewnego rodzaju zachowan i do zmieniania sie
w modzie są również czerwone sandałki z kokardką. Ogólnie czerwony jest wszędzie pełno butów i torebek. W butach króluje wysoki obcas. Ostatnio obeszłam wszystkie sklepy obuwnicze i nigdzie nie mogłam znaleść nic na niskim obasie poza balerinkami
ja mam tylko z tego okulary duże:P, balerinki mam zamaiar kupic juz od 2 miesiecy - ale denerwuje mnie najbardziej to ,że nie ma takich zwykłych czarnych , prostych i gładkich, tylko jakies zbajerowane.. a co do tych getrów to moim zdaniem one pasują tylko do jakiś tunik, satrsznie brzydko to wyglada jak dziewczyny noszą na to spódniczki- nie podoba mi sie to wogóle :/
wskrap, masz racje co do tych geterkow ;P lepiej do tuniki niz do jeansowej spdniczki
ja do balerinek sie nie przyzwyczailam i stwierdzilam, ze ich nie kupie;p jakies takie malo wygodne dla mnie
ale większość to nosi te getry do mini a do tuniki to by to lepiej wyglądało ale jeszcze nie widziałam nikogo tak ubranego...
Teraz modne są też korale takie duże i rożne tego typu kolorowe ''wisiorki''
wystraczy dobrze dobrać wisiorek i już wszystko lepiej wygląda...albo jakis inny dodatek =D Tylko czasemi ludzie przesadzają i na dobre im to nie wychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum