Czy ktoś z Was słyszał o formie hipnozy, która sprawia, że chce nam się ćwiczyć i tym samym chudnąć? Ostatnio słyszałam o czymś takim, potem przeglądałam net i znalazłam nagranie, które można kupić. Ono ma niby takie działanie jak hipnoza. Chciałam się dowiedzieć czy to działa i czy to nagranie jest na zasadzie mantry czy o co tam chodzi?
A ja mam właśnie ten problem, że sprzęt do ćwiczeń służy mi za wieszaki a nie za to za co powinien. Nie chce mi się ćwiczyć. Cały dzień sobie obiecuje, że od dziś zacznę...a jak przychodzi co do czego, to stwierdzam, że zacznę jednak ćwiczyć od jutra...i tak jest codziennie...Jestem chyba leniwa...
Czy ktoś z Was słyszał o formie hipnozy, która sprawia, że chce nam się ćwiczyć i tym samym chudnąć? Ostatnio słyszałam o czymś takim, potem przeglądałam net i znalazłam nagranie, które można kupić. Ono ma niby takie działanie jak hipnoza. Chciałam się dowiedzieć czy to działa i czy to nagranie jest na zasadzie mantry czy o co tam chodzi?
gg83 nie pomogę, ale jeśli kupisz to daj znać, czy działa, bo mam podobny problem do twojego. ja jednak jestem zdania, że to naciąganie ludzi i tyle... grunt to znaleźć rodzaj wysiłku fizycznego, który polubisz i wtedy łatwiej się do tego wraca
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum