Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: vipera cosmetics

HELLO GIRL! - nowość Vipery Cosmetics!
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-11-10, 21:09 HELLO GIRL! - nowość Vipery Cosmetics!

HELLO GIRL! Hello Colour! Hello Glam!

Nowy błyszczyk Vipery Cosmetics to najlepszy przyjaciel każdej modnej kobiety. Pozwala wyczarować fantastyczny efekt seksownych ust, zanim policzysz do trzech. Naczelna zasada brzmi: jeden błyszczyk, dwa kolory, trzy efekty!

Do kolekcji błyszczyków autorstwa Vipery dołączył nowy produkt, który pozwala uzyskać różne efekty, z zależności od upodobań, nastroju, czy okazji.

Pierwszy efekt: mokre usta
Usta lśniące niczym tafla wody uzyskujemy za pomocą nieperłowego błyszczyka z maciupeńkimi drobinkami, których nie widać, a które przepięknie rozświetlają.
Kosmetyk pokrywa wargi warstwą półtransparentnego koloru niczym leciutka szminka w płynie. Usta się nie kleją, są miękkie, odżywione, wygładzone i jednolite Wydłużony aplikator umożliwia wykonanie makijażu już jednym, dwoma pociągnięciami kolorem.

Drugi efekt: transparentna tafla superlśniących drobinek
Przeźroczysty błyszczyk z mnóstwem migoczących w świetle drobinek sprawia, że usta stają się pełniejsze i bardziej zmysłowe. Nawilżająca formuła dba o delikatny naskórek ust i chroni go przed szkodliwym wpływem czynników zewnętrznych. Natomiast aplikator w formie wygodnego pędzelka umożliwia superkomfortową, gładką aplikację.

Trzeci efekt: tło koloru + rozświetlenie
Miękki pędzelek błyszczyka z drobinkami pozwala pięknie rozświetlić naniesiony wcześniej kolor bez rozmazywania go.

Wszystko to przy cudownym zapachu koktajlu waniliowo-truskawkowego. I jak nie kochać tego błyszczyka?

Moja opinia: Chyba nie zdziwię Was, moje drogie Forumowiczki, że po raz kolejny się zawiodłam. Błyszczyk jest cudowny! Bardzo kobiecy, subtelny, delikatny, idealnie trafiający w gusta nawet najbardziej wymagających kobiet :). Zachwyca swoją intensywnością koloru, konsystencją, kolorystyką i trwałością. Dodatkowego uroku dodają mu drobinki, które idealnie obijają światło, a co za tym idzie, uzyskujemy efekty lśniących, mokrych, jak tafla lodu, ust. Niezwykle się cieszę, że Vipera stale rozwija się, wprowadza nowości, które w sposób niebanalny trafiają w gusta konsumentów. Z całego serca polecam te kosmetyki. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam :). Niebawem powstanie kolejny temat z najnowszymi cieniami do powiek. Jestem w trakcie testowania, ale wrócę do tego w innym wątku. Serdecznie dziękuję firmie Vipera Cosmetics za pełen profesjonalizm i niezawodność.

Więcej informacji o wyżej wymienionym produkcie w adresie poniżej. Zapraszam również do zapoznania się z ofertą Vipera Cosmetics na stronie www.vipera.com.pl

http://vipera.com.pl/pl/i...ty&kat=2&pod=12

Odpowiedz do tematu