Ziel a czym te szaliczki robisz? tzn druty czy szydełko? Gratuluję bo ja nie mam cierpliwosci! A biżuteria to fajna sprawa jak ktoś ma zapał artystyczny Ja póki co bigle itp kupuję w Empiku, ale szukam tańszej opcji. Mini-ja niewiesz gdzie Twoja kumpela robi zakupy?
Syjamka, robi zakupy na miejscu czyli w tym wypadku w rzeszowie
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
Ziel Użytkowniczka
Wysłany: 2009-05-21, 18:29
Syjamka, na drutach robię : ). Kiedyś zupełnie nie miałam do tego cierpliwości, ale po jakimś czasie zwyczajnie się wkręciłam : ). Dzierganie mnie relaksuje : D. Za to do szydełka kompletnie cierpliwości nie mam, ale kto wie? Może z czasem mi przejdzie ; ).
Mam dwie koleżanki, które zajmują się wyrobem kolczyków. Jedna z nich zaopatruje się na Allegro, druga natomiast po osprzęt jeździ do Czech. Tobie bardziej polecałabym Allegro, bo w porównaniu do mnie (z Wrocławia jestem), to do Czech masz ciut daleko ; ))).
Hehe no tak Do czech to nie bardzo by mi sie opłaciło Wiecie co, to ja wydaje 4zł za dwie pary bigli (tych zawieszek), a na allegro jest 50 sztuk za złotówkę, takie same Nie no masakra jakaś...
A torba robiona na drutach to super pomysł Ja czasem coś poszyję na maszynie, ale ogólnie to same gnioty mi wychodzą mimo tego że maszynę mam pierwsza liga pozdrawiam Was serdecznie :*
ja lubie kupowac kolczyki recznie robione:)
wole takie niz taka tandete za 5zl co zaraz to "sreberko" schodzi;p
jednak jedyna osoba u ktorej moglam zamowic takie po normalnych cenach cos sie nie odzywa;p a nie widuje sie z nia..;/
Ziel Użytkowniczka
Wysłany: 2009-05-21, 18:37
Syjamka, na Allegro i bigle kupisz tanio, i wszelkie kamyczki, koraliki, perełki, w zasadzie co zapragniesz ; ). Droższe są tylko jakieś wymyślne ozdoby, które znowu ciężko dostać w Empiku. Według mnie warto zainwestować, jeśli ma się do tego smykałkę : )))).
Co do szycia na maszynie - ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Takie umiejętności w przyszłości się przydają : ). Ja maszyny się boję ^^". Znając moje garbate szczęście, to prędzej bym sobie krzywdę zrobiła niż coś konkretnego ^^".
Hehe maszyna nie gryzie Tylko materiały nawet te najtańsze to wydatek minimum 15zł za metr, a ze 2m trzeba kupić żeby coś uszyć A mi to tak idzie że koń by sie uśmiał Ale cwicze, a jak! hehhe
Właśnie teraz przeglądam te allegro Póki co zrobiłam kilka z modeliny, o, np te:
By muchozol at 2009-05-21
Te są dla mojej siostry, ona ma 9lat Darish a jakie byś chciała? Robię dziś zakupy na allegro, przyjaciółka nauczyła mnie robić te z koralików, wiszące, to jak chcesz to napisz jaki byś chciała kolor itp to zamówię takie koraliki i Ci coś wymodzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum