Tak się składa że wiem jak wygląda Doda bez makijażu bo znałam ją z czasów podstawówki. Ona jest taką samą osobą jak każda z nas tylko trochę sztuczną ( piersi)
kiedyś miała trochę łagodniejszy wygląd. Ale odkąd stała się sławna to musiała się zmienić. Ja uważam że zasłużyła sobie na sławę bo bardzo ciężko pracowała kiedy to jej równieśnicy się bawili. Jeden minus to mogłaby się trochę lepiej zachowywać i przede wszystkim nie mówić tak źle o swoim mieście.
aagnieszkaa1, hehe no racja gorzej jak przez makijaz jest jeszcze gorzej bo nie potrafia go zrobic i chodz po ulicach z brazowymi plackami na twarzy... a szyja blada az strach blle ;)
nooo okropnie to wyglada... a takie czarne placki na twarzy mnie powalaja z nog, wtedy nie wiem czy plakac czy sie smiac, jak idzie taka murzynka w 15% skory czarnej a reszta to blade cos hehe
Ja raczej uzywam pudru od swięta. Mam malutką dzidzie która ciągle się ociera o moją twarz jak ją noszę na rękach więc nie chcę żeby podrażniła sobie delikatną buziulkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum