A ja mam taką na bok. Mi sie podoba sama sobie ją podcinam, ale nie wiem jak to teraz bedzie bo do matury nie mozna scinac włosów ;/ wy wierzycie w takie przesady?
A ja mam burzę orzechowych loczków + grzywka, którą sama podcinam...
Fajnie to nawet wygląda... Niedawno zrobiłam siostrze grzywkę i też fajnie wygląda...
Ma proste, blond włosy do pupy...
Wysłany: 2008-02-19, 16:00
JA MAM BRĄZOWE LEKKO KRĘCONE WŁOSY ALE JESLI CHODZI O GRZYWKĘ... ZAWSZE SIĘ KRĘCI . TZN. ZALEZY TO JESZCZE OD TEGO CZY OD RAZU ZACZESZE JĄ NA PROSTO CZY MOZE POZWALAM WŁOSOM SWOBODNIE WYSCHNĄC. TAK CZY INACZEJ NAJPIERW SZCZOTKA Z SUSZARKĄ A POTEM PROSTOWNICA....A NA KONIEC LAKIER ZEBY WYTRZYMAŁA W SWOIM MIEJSCU JAKIS CZAS
Wysłany: 2008-02-20, 13:14
NIE NO NIERAZ SA TAKIEI DNI ZE JEST POPROSTU SUPER I NAWET NIE MUSZE JEJ GRZEBIENIEM CZESAC ZEBY SIE UŁOZYŁA.... ALE WYOBRAZ SOBIE JAK JEST WILGOC NA DWORZE OBŁĘD !!!!
[ Dodano: 2008-02-21, 18:13 ]
a niby gdzie tak bylo napisane ze nei mozna z caps lockiem? ok Pani })|({ to sie juz nie pofftoshy
Mam pytanie na innym temacie czytałam, ze grzywkę można wyprostować na stałe u fryzjera od 8zł, czy Wy tez o takim czym słyszałyście, żeby to była aż taka mała kwota ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum