Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gorset, pomoc, wyborze

gorset pomoc w wyborze
Autor Wiadomość
missbutterfly 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-02-15, 15:13 gorset pomoc w wyborze

Chciałbym sobie kupić gorset, ale zupełnie nie wiem na który się zdecydować. mam nadzieję, że mi pomożecie, doradzicie który jest lepszy, ładniejszy no i bardziej sexy. Zależy mi na tym, żeby mieć sexy gorset, ale żeby nie był zbyt wyzywający i wulgarny... mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi?? ;) oto moje propozycje
gorset 1
gorset 2
gorset 3
liczę na waszą pomoc;)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-02-15, 15:41 

Ja bym wybrała ostatni... Szkoda, że jest błękitny, wolałabym klasycznie - biel lub czerń. Mam inny styl :) To mój faworyt:

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-02-15, 15:51 

Drugi jest ładny, tylko kolor nie bardzo :D 3 też mi się podoba, więc 2 lub 3 bym wybrała :)
Przejrzałam inne gorsety z tej strony co podałaś i ta dwójka najbardziej wpadła mi w oko.

mrr panterka :D

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2010-02-15, 20:11 

Trójeczka jest ładna - nie powiem :-)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-02-15, 20:44 

Drugi gorset bardzo ładny, i nie jest wulgarny tylko taki bardziej delikatny :-)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-02-28, 16:27 

A co powiecie na ten:

lady m 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-03-02, 13:27 

Anula ładny ten gorsecik, tylko według mnie ma troszkę za dużo falbanek, a te pionowe przez to, że tak odstają jakoś poszerzają talię modelki. Mnie się najbardziej podobają takie klasyczne gorsety, jak ten:

Strasznie małe te zdjęcie - http://www.koronka.pl/mat...ael-gorset.html - tutaj jest większe.
W ogóle ja bardzo lubie gorsety, które mają od razu pas do pończoch, a ten nie jest wulgarny, tylko seksowny i zmysłowy.

missbutterfly 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-03-02, 15:40 

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i swoje propozycje, ale przyznam, że po tym wszystkim mam jeszcze większy mętlik w głowie;), bo każdej z was podoba się coś innego, ale w sumie się nie dziwię. czasem się jest zdecydować na jeden konkretny model...
Wiecie co w tej sytuacji chyba sobie kupię wszystkie trzy;) No może dwa a z trzecim zrobię tak, że podrzucę linka do sklepu koronka.pl mojemu chłopakowi, żeby mi kupił w prezencie na dzień kobiet;)
Ale jak macie jeszcze jakieś inne propozycje gorsetów to piszcie;) Niedługo mam urodziny może dostanę kolejny w prezencie ;)

UlaPlus 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-03-15, 12:00 

missbutterfly qrcze ale coś drogie te gorsety - ten sam drugi w sklepie gdzie ja się 'zaopatruje' kosztuje 145zł i to nie z przeceny!

Kryma 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-17, 12:37 

Mam pracę w ktorej obowiązuje mnie mundurek na dodatek z biała bluzką.
chcialabym kupić sobie biala ale w troche luźniejszym stylu czy waszym zdaniem taka bedzie odpowiednia?

UlaPlus 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-07-08, 15:30 

Tak troszkę nie na temat :) chyba że chcesz gorset założyć pod nią ;) A co na dół? Bluzka całkiem nie w moim stylu ale może do Ciebie pasować będzie :)

guarana 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-03, 13:33 

W zasadzie wszystkie, które proponujecie są bardzo ładne, ale ja szukam czegoś bardziej klasycznego, najlepiej z gładkiej tkaniny, bez zbędnych zdobień. Chodzi o to żeby dobrze pod sukienka się prezentował i żeby ładnie modelował sylwetkę. Może ktoś ma coś takiego w zanadrzu?

nbaranska

Wysłany: 2010-11-05, 13:54 

Jeśli szukasz czegoś takiego gładkiego to polecam stronę krisline.com.pl i tam w kolekcji bazowej są takie gorsety jakich szukasz :) Gładkie, proste, bez zbędnych zdobień, ale jednocześnie eleganckie :) Więc pod sukienkę jak znalazł :)

miskamisia_86 
Użytkowniczka
miskamisia_86

Wysłany: 2010-12-15, 11:48 

Z tych trzech wybrałabym drugi, natomiast najbardziej przypadł mi do gustu ten, który pokazała pati, śliczny!

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-23, 13:57 

Gorset wklejony przez Anule jest śliczny:) I na wieczór z facetem i pod marynarkę... choć nie do pracy:) Ciekawa jestem czy tez tak wygląda w rzeczywistości?

Odpowiedz do tematu