missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-15, 15:13
gorset pomoc w wyborze
Chciałbym sobie kupić gorset, ale zupełnie nie wiem na który się zdecydować. mam nadzieję, że mi pomożecie, doradzicie który jest lepszy, ładniejszy no i bardziej sexy. Zależy mi na tym, żeby mieć sexy gorset, ale żeby nie był zbyt wyzywający i wulgarny... mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi?? ;) oto moje propozycje
gorset 1 gorset 2 gorset 3
liczę na waszą pomoc;)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-15, 15:51
Drugi jest ładny, tylko kolor nie bardzo :D 3 też mi się podoba, więc 2 lub 3 bym wybrała :)
Przejrzałam inne gorsety z tej strony co podałaś i ta dwójka najbardziej wpadła mi w oko.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-28, 16:27
A co powiecie na ten:
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-02, 13:27
Anula ładny ten gorsecik, tylko według mnie ma troszkę za dużo falbanek, a te pionowe przez to, że tak odstają jakoś poszerzają talię modelki. Mnie się najbardziej podobają takie klasyczne gorsety, jak ten:
Strasznie małe te zdjęcie - http://www.koronka.pl/mat...ael-gorset.html - tutaj jest większe.
W ogóle ja bardzo lubie gorsety, które mają od razu pas do pończoch, a ten nie jest wulgarny, tylko seksowny i zmysłowy.
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-02, 15:40
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i swoje propozycje, ale przyznam, że po tym wszystkim mam jeszcze większy mętlik w głowie;), bo każdej z was podoba się coś innego, ale w sumie się nie dziwię. czasem się jest zdecydować na jeden konkretny model...
Wiecie co w tej sytuacji chyba sobie kupię wszystkie trzy;) No może dwa a z trzecim zrobię tak, że podrzucę linka do sklepu koronka.pl mojemu chłopakowi, żeby mi kupił w prezencie na dzień kobiet;)
Ale jak macie jeszcze jakieś inne propozycje gorsetów to piszcie;) Niedługo mam urodziny może dostanę kolejny w prezencie ;)
Mam pracę w ktorej obowiązuje mnie mundurek na dodatek z biała bluzką.
chcialabym kupić sobie biala ale w troche luźniejszym stylu czy waszym zdaniem taka bedzie odpowiednia?
Tak troszkę nie na temat :) chyba że chcesz gorset założyć pod nią ;) A co na dół? Bluzka całkiem nie w moim stylu ale może do Ciebie pasować będzie :)
_________________ szaro-buro
guarana Coś już napisała
Wysłany: 2010-11-03, 13:33
W zasadzie wszystkie, które proponujecie są bardzo ładne, ale ja szukam czegoś bardziej klasycznego, najlepiej z gładkiej tkaniny, bez zbędnych zdobień. Chodzi o to żeby dobrze pod sukienka się prezentował i żeby ładnie modelował sylwetkę. Może ktoś ma coś takiego w zanadrzu?
Jeśli szukasz czegoś takiego gładkiego to polecam stronę krisline.com.pl i tam w kolekcji bazowej są takie gorsety jakich szukasz :) Gładkie, proste, bez zbędnych zdobień, ale jednocześnie eleganckie :) Więc pod sukienkę jak znalazł :)
Gorset wklejony przez Anule jest śliczny:) I na wieczór z facetem i pod marynarkę... choć nie do pracy:) Ciekawa jestem czy tez tak wygląda w rzeczywistości?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum