spajderq Początkująca
Wysłany: 2009-08-17, 13:15
Golenie nóg oraz golenie pod pachami
Co drogie Panie sądzicie o goleniu nóg u mężczyzn? Czy to aby nie jest że tak powiem "gejkowate" "nie męskie" itp.? Czy mężczyźnie wypada golić nogi oraz czy wypada golić mu się pod pachami?
golenie nóg u mężczyzn.. hehe dla mnie to jest niewyobrażalne :) gładkie nogi to kobiety mają mieć, a nie faceci ;p a co do golenia pach, kilku moich kumpli goli pachy albo chociaż trochę podcinają włoski i myślę że to jest ok, bez włosków w tym miejscu człowiek się tak nie poci ;)
_________________ ` Biegnę do swych marzeń, bo choć meta jest daleko - dogonię je!
Uważam, że to mało męskie :P Co jak co, ale nogi, ręce i klata muszą mieć włosy :P
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
spajderq Początkująca
Wysłany: 2009-08-17, 14:52
Tak też właśnie uważam jak Wy drogie Panie, ale ostatnio zauważyłem, że coraz więcej facetów i młodych chłopaków, goli nogi, robiąc się na tzw. pleyasów. Widocznie dziewczyny to lubią, chociaż to kwestia gustu kobiety, lecz z drugiej strony to troszkę śmieszne i mniej akceptowane w środowisku "kolegów"...
mi sie to troche nie podoba ;/
mi się wydaje ze jak chłopak ma nie ogolone pod pachami albo wgl gdzie indziej to jest bardziej męski ;) owszem dziwczyny to tak ale chłopaki..ehh ;p
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-08-18, 21:15
mój chłopak goli pachy ale dla własnego komfortu:-) i wiecie co, szkoda że niektórzy faceci nie wychodzą z takiego samego założenia bo obok niektórych nie da się przejść a co mowa o tym żeby siedzieć obok, chociaż fajnie że niektórzy nie golą się a ślicznie od nich pachnie, jak na przykład napisała pati o swoim chłopaku
Wysłany: 2009-08-18, 21:41
No ja bym nie chciała, żeby mój chłopak sobie golił nogi, włosy pod pachami, na klacie... Dla mnie to jakoś mało męskie... Ale wszystko kwestia gustu. Każdy robi jak lubi
Facet to facet! Ale ja i tak myślę, że większość Panów nie odważy się na taki wyczyn! Świat idzie do przodu, stereotypy się zacierają.... ciekawe co to będzie za 100lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum