Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-06, 10:22
mi sie wydaje ze wyrywanie mieszkow wlosowych byloby najmniej bolesne po cieplej kapieli, trzeba tez pamietac o tym ze po paru takich depilacjach skora zwyczajnie sie przyzwyczai do takich zabiegow ;]
ja uzywalam depilatora z wkladem chłodzacym i troche to pomagalo ale skora i tak jest bardzo po tym podrazniona wiec teraz juz go nie uzywam i lezy gdzies w szafie
Wysłany: 2009-10-17, 11:15
skora po goleniu depilatorem jest podrazniona?? pierwsze slysze...i naprawde az tak bardzo boli???jejciu ale mnie wystraszylyscie zamierzalam sobie wlansie kupic depilator bo zwyczajnie nie chce mi sie co kilka dni golic nog maszynka a efekt gladkich nog ile gdzies tak sie utrzymuje??dziewczyny pomozcie!!
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-17, 11:25
Z początku jest podrażniona i używanie boli... jednak z czasem skóra się przyzwyczai i nie będziesz odczuwać bólu, zresztą teraz są balsamy po depilacji do skóry wrażliwej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum