Po depilatorze wrastają włoski.. są podrażnienia.. o bólu podczas tego zabiegu nie wspomnę..
A co z miejscami intymnymi? :/
Proponuję zabiegi u mnie, depiluję woskiem najnowocześniejszym którego użycie naprawdę nie boli, klientki sobie go chwalą bardzo. A najbardziej te które stosowały depilator, od tamtej pory kiedy zrobiłam im depilacje woskiem FILM WAX DEPILEVE są zachwycone efekt gładkiej skóry bez podrażnień i krostek nawet 2 miesiące
Wosk nie klei się do skóry tylko do włosków, jest bardzo elastyczny, włoski usuwane są przy pomocy szpatułki drewnianiej, (nie plastra!!!)
Polecam do zapoznania się z moją ofertą (warszwa i okolice)
DEPILACJA
Do Pań, które chcą pozbyć się owłosienia WOSKIEM BEZBOLESNYM – metodą bezpaskową!!! Depilację wykonuję profesjonalnym woskiem Depileve, jego dwoma rodzajami:
· woskiem miękkim, płynnym, klasyczna metoda z zastosowaniem pasków flizelinowych,
· woskiem film wax, bezpaskowa, najbardziej ceniona przez specjalistów na całym świecie metoda depilacji! Oryginalna i wyjątkowo skuteczna, opracowana przez zespół DEPILEVE.
W zależności od typu owłosienia, intensywności i typu włosa dostosowywuję najskuteczniejszą metodę. Depilacja u klientki, dojazd z profesjonalnym sprzętem DEPILEVE
TWARZ
§ Wąsiki 12zł
§ Broda 14zł
§ Brwi 10zł
CIAŁO
§ Łydki 35zł
§ Uda 40zł
§ Trzy czwarte nóg 45zł
§ Całe nogi 60zł
§ Bikini 40zł
§ Bikini głębokie 55zł
§ Pachy 25zł