Justy$ka Coś już napisała
Wysłany: 2010-01-26, 21:18
Global keratin, a x-tenso .
Mamy już kilka tematów o prostowaniu włosów, aczkolwiek nie znalazłam dokładnie tego co mnie interesuje .. Zastanawiam sie bowiem, którą kurację zastosować do swoich włosów .. Myślałam o Global global keratin i o x-tenso ..
Mam włosy sredniej długości .. Ogolnie lekko się falują, co mi jakoś bardzo nie przeszkadza . Jednak kosmyki najbliższe twarzy zawijają się strasznie .. Trudno je jakkolwiek ułożyć, a nawet jak to się uda przy pierwszym deszczu czy zetknięciu z wigocią powracają do swej pierwotnej formy .. o ile w ogole forma je nazwać można .
Jak ujażmić takie włosy ? Który z wymienionych wyżej zabiegów jest wg Was lepszy ? A moze jeszcze jakis inny ?
Pozdrawiam
Oletta Początkująca
Wysłany: 2010-02-12, 15:01
a myślałaś o Rytuale Kerastase? wydaje mi się, że to mniej inwazyjny zabieg niż trwałe prostowanie włosów. są rytuały prostujące włosy. Sama robiłam Rytuał Jedwabistości i jestem bardzo zadowolona z rezultatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum