Magda03 Początkująca
Wysłany: 2011-08-22, 18:43
Głębokie pilingi ???
Cześć Dziewczyny, mam pytanie a propos pilingów ziołowych, czy któraś coś słyszała? Może coś polecić? Podobno dają dużo lepsze efekty niż mikrodermabrazja!
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-08-22, 20:05
Peeling ziołowy Jadwiga.
Magda03 Początkująca
Wysłany: 2011-08-30, 17:45
Peeling Jadwiga nie może się równać z tym co ostatnio odkryłam, firma Alex Cosmetics ma w swej ofercie produkt Herbal A Peel, jest on w 100% naturalny, w skład wchodzą tylko zioła, mam w tej chwili porównanie bo pracowałam i na tym i na tym, efekty doskonałe po Herbal A Peel, szczerze polecam
WITAM.....Peeling ziołowy powoduje złuszczenie naskórka. W wyniku poparzenia dochodzi do odwarstwienia naskórka ok.czwartego dnia po zabiegu.Efekt peelingu działa stymulująco na odnowę komórkową,co prowadzi do odpowiedniej odbudowy głębiej położonych komórek . Przestrzegam przed samowolnym stosowaniem owych peelingów.KIERUJ SWOJE KROKI DO PROFESJONALISTY Pozdrawiam PROFESJONALNA KOSMETYKA EWA DĘBIEC
ChineseDoll Coś już napisała
Wysłany: 2011-11-16, 14:36
Podobno równie dobre efekty daje peeling pestkami winogron na bazie miąższu z winorośli - to jeden z elementów tzw. winoterapii, po peelingu następuje masaż i nałożenie maski na bazie wina. Czyli wszystko kręci się wokół czerwonego trunku :) Z tego co wiem, to takie zabiegi przeprowadza spa przy hotelu Głęboczek.
No właśnie? I tak chodzi o odpowiednie ruchy masażu.
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-03-05, 12:58
Może chodzi tutaj o to,ze ten peeling z pestek winogronu nie podrażnia w takim stopniu jak ten zwykły. Szczególnie jeżeli mamy wrażliwą cerę,więc pamiętajmy o tym. Ja korzystam z kosmetyków na bazie kolagenu i bardzo sobie je chwalę
Także się zgadzam peeling Herbal a Peel daje doskonałe efekty pracuję na nim i efekty widoczne po pierwszym zabiegu
Magda03 napisał/a:
Cześć Dziewczyny, mam pytanie a propos pilingów ziołowych, czy któraś coś słyszała? Może coś polecić? Podobno dają dużo lepsze efekty niż mikrodermabrazja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum