satelitka Początkująca
Wysłany: 2007-12-09, 21:01
gdzie kupujecie ksiazki?
dziewczonki! gdie wy kupujecie ksiazki i plyty? zabeiram sie do kupowania prezentow na ieta, i nie wiem gdzie jest niezawodnie, najlepiej gdyby mozna byl kupowac w internecie:). przepraszam, ze offtopicuje, ale nie chce sie naciac na nieuczciwych sprzedawcow. pozdrowki:)
Wysłany: 2009-06-14, 21:42
Re: gdzie kupujecie ksiazki?
satelitka napisał/a:
dziewczonki! gdie wy kupujecie ksiazki i plyty? zabeiram sie do kupowania prezentow na ieta, i nie wiem gdzie jest niezawodnie, najlepiej gdyby mozna byl kupowac w internecie:). przepraszam, ze offtopicuje, ale nie chce sie naciac na nieuczciwych sprzedawcow. pozdrowki:)
jesli mają to być nowe ksiązki - to np. gandalf.pl- bardzo fajny sklepik, czy helion.pl ale to już tematyczne ... jeśli ksiązki uzywane to tylko allegro,czasem za 1/10 czy 1/20 ceny więc idealnie :]
Czarownica
Kochanek dziewicy
Kochanice króla
Dziedzictwo
Dziecko szczęścia
Saga Laceyów
Ziemskie radości
i książki Anche Min
Nie pamiętam kiedy ostatni raz kupiłam książkę... Chyba w liceum podręczniki Jakoś zawsze się uda od kogoś pożyczyć do przeczytania.
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Raz na 2-3 miesiące Świat Książki, a poza tym empik.com z odbiorem w salonie. Kupuję głównie fantastykę po angielsku, czasem trafi się też coś z polskiej fantastyki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum