alice Początkująca
Wysłany: 2011-05-31, 14:29
Gabinet stomatologiczny - śląsk
Chcę zmienić mojego dentystę. Poproszę o namiary na sprawdzonych, wykwalifikowanych i posiadających odpowiednie zaplecze techniczne lekarzy w województwie śląskim. Pozdrawiam!
Man Początkująca
Wysłany: 2011-06-08, 15:10
Przecież łatwo takowe znaleźć w Google. Wpisz w przeglądarkę dentysta na śląsku i masz całą masę adresów.
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-08-08, 15:00
ale lepiej się zapytać i iśc do jakiegoś poleconego a nie trafić do byle jakiego pierwszego z listy google, ja słyszałam od znajomych , że dobry jest gabinet w Katowicach Brynowie na Brynowskiej 86 , możesz sobie wejść tez na ich strone stomatologia-brynow.pl i tam jest dobre miejsce dla dzieci, robią tez stomatologię estetyczna także to jest polecany gabinet
Moim zdaniem najlepiej byłoby zapytać się o dentystę z Krakowa,na forum społecznościowym miasta Kraków. Przecież mieszkańcy będą się najlepiej orientować w tych sprawach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum