Hej!!! mam problem. niedługo idę na studniówke i nie wiem jak mam sie uczesac. mam okrągłą buzie i niske czoło i długie lekko krecone włosy.nie mam pojecia w jakiej fryzurce bedzie mi najlepiej... doradzcie coś...
dołączam zdjecie z fryzurami które mi sie podobają tylko nie wiem czy są odpowiednie do kształtu mojej twarzy. nie pogardzę też poradami na temat codziennej fryzurki...
Ja też nie wiem jaką mam zrobić sobie fryzurkę. Mam długie czarne włosy. Chyba sobie je ładnie wyprostuje lub lekko pokręce. Napewno nie bede ich spinać w jakieś koki czy coś bo mi to nie bedzie pasowac.
Ja nie robię loków tylko boba. Najlepsza fryzura - noszę ją na co dzień i się sprawdza. Mam kwadratową buzię więc ona najlepiej ukrywa moje kanciaste policzki. Oczywiście dużo lakieru + szczotka. Macie zarezerwowanego fryzjera na studniówkę?
_________________ Kocham was, cera jest ważna dla każdego.
mówię zawsze bez ogródek. Wera
pierwszy raz slytsze nazwe bob :P
pozatym po co czesac sie na studniowke tak samo jak na codzien ? bezsensu...
ja juz fryzjera mam od miesiaca zarezerwowanego;p
Ja uważam ze jak wyprostuje włosy to to bedzie wygladac bardziej elegancko niz te inne wydziwiane fryzury. Przecież nie mamy pewności że jak pojdziemy do fryzjerki to nam to wszystko idealnie zrobi i bedziemy wygladac pieknie. Potem moze nam pozostac tylko rozczarowanie.
ja uwazam ze dla takiego waznego dnia jak studniówka warto pieknie wygladać. Ja nie mówie ze wyprostowane włosy sa mało elegancke bo mi tez sie podobaja ale sa juz troche ``oklepane``, bo teraz na kazda impreze mozna wyprostowac sobie włosy a niektórzy robia to codziennie. jezeli boisz sie ze fryzjerka nie zrobi ci takiej fryzury o jaka ci chodzi to mozna wczesniej umówic sie z nia na próbna fryzure... zawsze wtedy mozna jeszcze cos zmienic lub poprawic...ale mysle ze jak fryzjer zna sie naprawde na tym co robi to nie powinno byc problemu i zawsze mozna zaniesc mu zdjecie z fryzura jaka chcesz...;-)
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum