Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fryzury, kazdej, nas

Fryzury dla każdej z nas.
Autor Wiadomość
Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-11-23, 21:55 

Trudno, żeby po 3 latach fryzura dalej się utrzymała, włosy rosną, niszczą się, a to od słońca, suszarki i innych szkodliwych przedmiotów. Wnioskuję, że przez ostatnie 3 lata nie byłaś u fryzjera?!

strange_avenue 
Użytkowniczka
strange_avenue

Wysłany: 2009-11-23, 22:05 

Dobrze wnioskujesz ;p. Ale włosy po prostu były źle ścięte. Nie wina fryzjerki, tylko mojej koncepcji. Taki miszmasz kazałam sobie zrobić i później musiały tyle czasu rosnąć, bo każde pasemko było innej długości i gdybym ścięła, byłyby za krótkie. A aż tak źle teraz wyglądają, bo je szarpię zamiast czesać. Wiem, że moja wina, ale nie mam cierpliwości. Ale teraz idę i wszystko będzie ok. Może wstawię tu zdjęcie przed i po? ;p.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-11-24, 11:25 

Jak masz taką możliwość to wstaw zdjęcie :P

To też zależy od fryzjerki, mam taką co wystarczy, że pójdę do niej raz na pół roku albo i rzadziej i włosy ładnie się układają. A raz miałam tak, że po miesiącu musiałam iść znowu podciąć ;D

milenka 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-12-04, 12:10 

A możecie mi coś doradzić? Moje włosy są naturalnie takie falowane, jednak wyglądają beznadziejnie. Lubie mieć wyprostowane włosy, dlatego przed każdym wyjściem katuje je prostownicą, jednak wystarczy trochę wilgoci i znowu zmieniają się w fale. Poza tym to układają się łatwo, nawet fryzjer powiedział,że to wymarzone włosy do układania. Może polecicie mi jakieś kosmetyki do pielęgnacji? Lub jakieś ciekawe ale łatwe do zrobienia fryzury na falowanych włosach?

balalajka 
Początkująca

Wysłany: 2010-02-25, 10:55 

a na codzien macie jakies ulubione fryzury?

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-09-14, 14:49 

Proponuję Ci po myciu włosów nanieść na włosy kosmetyk do układania włosów kręconych i lekko go wgnieść we włosy, najlepiej przy tym spuścić głowę w dół i równomiernie nanieść na całe włosy. Nie suszyć suszarką, tylko pozwolić włosom samym wyschnąć. Na koniec na pojedyncze kosmetyki nałóż wosk do włosów (bardzo dobry osis schwarzkopf) i fryzurka gotowa. Będziesz wyglądać naturalnie, włosy nabiorą objętości.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-02-26, 14:49 

Moja codzienna fryzura to: wyprostowane włosy i grzywka na bok :mrgreen:

NOBLECOSMETIC 
Początkująca

Wysłany: 2010-02-27, 20:15 

Moja fryzura to długie proste włosy ( ale nie prostowane prostownicą) i grzywka równo ścięta - i tu grzywka wyprostowana prostownicą. ;-)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-02-27, 20:35 

A ja dziś wycięłam sobie grzywkę, nierówną i postrzępioną, od razu czuję się młodziej :-)

Małgosia_ 
Początkująca

Wysłany: 2010-07-16, 16:54 

extra jakby co znam super fryzjera w Hyatt Hotel w Warszawie, robią młode i świeże fryzury, najlepsza jest Ela

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-07-28, 21:58 

A ja się właśnie bawię w wirtualnego fryzjera ;) I w innych fryzurach wyglądam śmiesznie;p

Odpowiedz do tematu