Witam ;)
Mam niemały dylemat, otóż już jutro idę na studniówkę, a nadal nie wiem, co mogę zrobić z moimi włosami, aby wyglądało to ładnie i nie było 'przeładowane' :)
Mam stosunkowo cienkie, półdługie włosy, z kolei sukienkę dopasowaną, czarną, z niewielką ilością srebrnych elementów na jednym jej boku.
Chętnie zobaczyłabym wasze propozycje :)
Dokładnie, idę, ale chciałam chociaż w minimalnym stopniu mieć w tym wszystkim swój wkład - osobiście boję się zaufać stuprocentowo inwencji twórczej fryzjerki :)
Właśnie tak myślałam o falach :)
Upięć za bardzo nie lubię, a tym bardziej boję się właśnie, że po zażyczeniu sobie takiego upięcia będę musiała w domu umyć głowę, bo będę niezadowolona z efektów fryzjerki :(
Ja polecam fale i z jednej strony z boku podpięte wsuwkami, to każdemu pasuje:)
kiedyś poszłam do fryzjera i po powrocie do domu, chciałam umyć głowę i umyłam! Miałam fatalnego koka nigdy więcej...
Wysłany: 2011-01-28, 00:10
kurcze dziewczyny... współczuje że tak was załatwili, ale wśród moich koleżanek tez kilka tak miało że wróciły od fryzjera i układały włosy same :/ jedyne wyjście to chyba wybrać odpowiedni salon, no i fryzjerke. Ja miałam takie szczęście że czesała mnie ta sama dziewczyna co zawsze (chodzę do salonu CeCe ) i wiedziała już jakie uczesanie mi będzie pasować. A tak to radzę przede wszystkim iść ze zdjęciem wymarzonego uczesania, a najlepiej to wpaść wcześniej na konsultacje albo próbne uczesanie bo też nie zawsze nasze wizje się da zrealizować.
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-02-08, 09:40
Pamiętaj,że fryzura musi być idealnie dopasowana do Ciebie oraz Twojej figury. Czarny kolo sukienki jest bardzo uniwersalny,ale to czy wolisz fale z jednej strony,czy może z dwóch zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.
Poza tym u fryzjera zobaczysz jakie będą efekty i w razie czego możesz zmienic fryzurę,tak żebyś sie w niej dobrze czuła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum