Ja mogę polecić kurs fryzjerski w szkole SELECT w Warszawie. Profesjonalne podejście, dużo praktyki. Uczyłyśmy się na modelkach, nie na główkach. Prowadzą kursy w systemie dziennym i weekendowym. No i co ważne ceny kursów dość przystępne.
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 15:44
Dzięki za informacje i namiary na kurs w szkole,to może się przydać dla wszystkich którzy szukają namiarów na szkoły i kursy,osobiście nigdy tam nie byłam więc nie mogę się wypowiedzieć.
truskawa.mniam Początkująca
Wysłany: 2011-09-13, 16:53
Ja też jestem po kursie w Select. Podobało mi się to, że dostałyśmy na własność główki treningowe,dodatkowym plusem było to, że zajęcia były połączone z elementami wizerunku, czego nie spotkałam na innych kursach. Były pokazy prezentacji multimedialnych,miałyśmy też dzień z upięciami wieczorowymi i makijażem. Na koniec robiłyśmy zdjęcia, które wyszły szałowo:) mam teraz super pamiątkę z tego kursu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum