Witam wszystkich, planuję zakup frezarki. Spodobała mi się kosmicznie wyglądająca frezarka 300B MicroNx, czy ktoś jej używa i jak się sprawuje. Bardzo mi się spodobała gdyż pasuje do wystroju mojego salonu - jest czarna i ma naprawdę kosmiczny wygląd, wydaje mi się, że jest bardzo praktyczna, często robię paznokcie u moich klientek w domu.
Polecam frezarke ACTIV SMART doskomała do pracy mobilnej że wzgędu na to że jest bezprzewodowa , mam taka i naladowana na full bateria wystarcza na 2-3 godziny pracy ,
[ Dodano: 2011-04-04, 22:29 ]
Ktore kapturki do pedicure polecacie 10mm 13mm czy 16mm?
Molik2008 Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-25, 14:48
A możesz napisać ile ona mniej więcej kosztuje? Bo na naszej stronie na allegr,mamy wiele urządzeń do wyposażenia salonu kosmetycznego oraz fryzjerskiego,wiec możesz poszukać. Nik to Molik2008.
_________________ Molik2008- allegro.
Paweł Początkująca
Wysłany: 2011-08-22, 08:44
Ja jednak polecił bym jakieś frezarki od PROMEDu cenowo zbliżone a jakość sprzętu super wysoka. Za około 1000pln mamy PROMED 1020 która jest super urządzeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum