Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fotodepilacja

fotodepilacja
Autor Wiadomość
Ewa.Len 
Początkująca

Wysłany: 2010-09-09, 18:55 fotodepilacja

Witam,
Jestem z Krakowa i jestem zainteresowana fotodepilacją, szczerze powiedziawszy namnożyło się różnych salonów z baardzo zróżnicowanymi cenami oraz metodami. Zależy mi na depilacji trwałej no i możliwie bezbolesnej, przeszukałam kilka ofert i np natknęłam się na salon który wykorzystywał IPL (to pewnie jakis laser??) gdzie zabiegi były w dość wygórowanej cenie, interesują mnie nogi i pachy i w tym salonie za nogi życzą sobie 700 zł a pachy 300 zł. Jednakże widziałam również konkurencje, gdzie depilacja to koszt 99zł a urządzenie z jakiego korzystają to Elight w związku z tym pytanie czemu tam jest tak tanio? Czy jest to mniej skuteczne? czy może trwały efekt wymaga dużo wiekszej ilości zabiegów? Salon o którym mowa to adolesense w Krakowie czy może któraś z was tam była już? Osobiście przejrzałam ich stronę internetową, zapewniają ze zabiegi są bezbolesne i że wystarcza 3 do 5 zabiegów, czy to w ogóle możliwe??? Może ktoś już ma wyrobioną opinię dla tej marki czy jest wiarygodna? Pierwsza moja myśl "suuper tak tanio to trzeba iść może to promocja jakaś albo coś" ale z drugiej strony jak to się mówi jeśli coś jest drogie, to jest po prostu dobre. Więc mam wątpliwości, czy iść i zapłacić słono za ta depilacje, czy może sprobować tam dużo taniej? Jak myślicie? Proszę o poradę osób które się trochę na tym znają bo ja jestem zielona ;/

siweksik28 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-10-05, 10:23 

IPL to nie laser i nadaje się świetnie do innych rzeczy ale nie do usuwania włosów, to samo dotyczy Elight cena kusi ale z efektem będzie słabo więc w ostatecznym rozrachunku nie opłaca się skąpić kasy, idz na laser najlepiej aleksandrytowy- ja dzięki niemu pozbyłam się niechcianych włosów i jestem zadowolona. Szczegóły mogę Ci wysłać na prv, a tak z innej beczki poszłabyś do dentysty którt robi zęby za 10zł? :)

dzikuska13 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-11, 10:05 

ja poszłam skuszona cena na zabiegi za 99zl do no mass vello i wyrzuciłam pieniądze w błoto włosy jak były tak są następnym razem zdecydowanie wybieram laser :evil:

Dagawola 
Początkująca
Dagawola

Wysłany: 2011-03-22, 11:56 

Ja też byłam w nomasvello i jestem bardzo zadowolona, a wczesniejsze zabiegi laserem wspominam jako horror...ból nie do zniesienia. Wiecie jak to potocznie nazywają...? GORĄCA PENCETA

marla29 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-08, 18:32 

Dagawola napisał/a:
Ja też byłam w nomasvello i jestem bardzo zadowolona, a wczesniejsze zabiegi laserem wspominam jako horror...ból nie do zniesienia. Wiecie jak to potocznie nazywają...? GORĄCA PENCETA

mam pytanie do dziewczyn które były na zabiegach w no+vello - na ile te zabiegi są skuteczne ????
pozdrawiam

marlette 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-10, 11:05 

Ja byłam na depilacji laserowej za 99zl za pojedynczy zabieg..ale tylko wtedy kiedy wykupilo sie 5 zabiegow na raz. w LAIME. Taka wiązana promocja trochę ...i naprawdę jestem super zadowolona z efektu.Wcale nie uwazam ze jesli cena niska to nie ma działania. Moze po prostu tzreba trafić na fajna promocje.Osobiscie polecam.

Odpowiedz do tematu