Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fotele, masujace

fotele masujące
Autor Wiadomość
MAREK33 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-14, 13:35 fotele masujące

witam
mam pytanie

co sądzicie o fotelach masujących

mam zamiar zakupić takie urządzenie

widziałem ciekawe produkty na stronie www.hwg.pl
są to fotele masujące panasonic
czy ktoś miał do czynienia z tym sprzętem?
marek

Casada Wellness 
Początkująca
Niemieckie urządzenia masujące

Wysłany: 2008-09-14, 19:12 

Zamiast płacić za fotel Panasonic z 20% ceny fotela tylko za transport całej wartości fotela z Japonii polecam fachowe podejście : www.fotele-wellness.pl i świetne / tej samej klasy i wiele tańsze Casada Germany. Na targach w Kielcach chyba się spotkaliśmy, jak się nie mylę. sami pracownicy z Poznania mówili o kłopotach :) z obsługą ... ponoć za dużo tego w pilocie. Casada robi to samo ale pełni automatycznie, za pomocą dwóch trzech przycisków ...

foxy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-10-23, 11:28 Re: fotele masujące

MAREK33 napisał/a:
witam
mam pytanie

co sądzicie o fotelach masujących

mam zamiar zakupić takie urządzenie

widziałem ciekawe produkty na stronie www.hwg.pl
są to fotele masujące panasonic
czy ktoś miał do czynienia z tym sprzętem?
marek

mysle, ze powinienes poszukac takiego sprzetu na ebay. bardzo czesto tego typu wyposazenie jest tansze znacznie w krajach UE niz w polsce, z wielu powodow. w kazdym razie jak szukasz na ebay to wpisuj slowa klucze, znajdziesz duzy asortyment pewnie.

Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-02-23, 15:21 

Profesjonalny mebel, znakomity do masażu relaksacyjnego, poza tym marka bardzo dobra - Massmedic ma chyba najlepsze fotele tego typu.

koko100 
Początkująca

Wysłany: 2010-04-14, 10:39 

Takie fotel to fajna sprawa. Polecam

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-04-15, 16:14 

owszem, fotele masujace to wielki relaks, ktory zdecydowanie warto miec w swoim gabinecie. pamietam jednak ze w poznaniu kiedys spotkalam sie z fotelem ktory wykonywal masaz ujedrniajacy. jako masazystka nie potrafie sobie tego wyobrazic ;] w tym przypadku maszyna [jaka by nie byla] nie zastapi prawdziwego ugniatania rekoma masazysty.

koko100 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-24, 14:17 fotel masujący

fotel masujący jest super sprawą , zwłaszcza dobrej jakości , z wieloma dodatkowymi funkcjami typu podgrzewanie , masaż rąk. Miałam okazje masować się na różnych fotelach , ale tylko jeden z nich mnie zachwycił zarówno wyglądem jak i wykonanym masażem polecam firmę SIYA.

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-06, 15:34 

Wydaje mi się,że sam pomysł jest całkiem fajny. Pytanie tylko czy opłacalny- wiadomo,że sam fotel raczej nie zastąpi rąk człowieka ,wiec właściwie jego zastosowanie sprowadzałoby się do pełnienia dodatku. Wydaje mi się,że można w bardziej rozsądny sposób wydać pieniądze

infogem 
Początkująca

Wysłany: 2011-06-24, 11:20 

Od lat zawodowo zajmuję się sprzedażą foteli i już miałem okazję testować dziesiątki modeli. Jak na razie fotele Sanyo są najlepsze. Produkowane w Japonii. Wiem, że cena jest wysoka ale uwierzcie mi, że to się czuję. Jest duża różnica w masażu na Sanyo 7700 czy 8700, w porównaniu do np. Human Touch HT 135. Dobrze jest przed zakupem przetestować kilka modeli. Jeżeli potrzeba to jedziemy do klienta z trzema fotelami. Można sobie potestować w domu.

Opłacalność można wyliczyć. Np. Cena fotela 12 000 zł na 2 lata, to mamy 500 zł na miesiąc. Czyli 10 tanich masaży po 50 zł. Fotel może nam dać w tej cenie 30 masaży (więcej niż raz dziennie nie powinno się masować). Jeżeli dodatkowo z fotela korzysta druga osoba to zysk jest oczywisty. Oczywiście fotel za cenę 24 000 wyjdzie 2x drożej ale jakość jest kilka razy lepsza.

Zapraszam do testowania foteli.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2011-06-26, 19:43 

Ja mam taką nakładkę masującą na fotel.

Odpowiedz do tematu