Wysłany: 2008-09-14, 19:12
Zamiast płacić za fotel Panasonic z 20% ceny fotela tylko za transport całej wartości fotela z Japonii polecam fachowe podejście : www.fotele-wellness.pl i świetne / tej samej klasy i wiele tańsze Casada Germany. Na targach w Kielcach chyba się spotkaliśmy, jak się nie mylę. sami pracownicy z Poznania mówili o kłopotach :) z obsługą ... ponoć za dużo tego w pilocie. Casada robi to samo ale pełni automatycznie, za pomocą dwóch trzech przycisków ...
_________________ Moją intencją będzie uświadamianie a nie namawianie. Pamiętaj warto czasami przepłacić za jakość i trwałość a skuteczność produktów posłuży nam należycie długo i z satysfakcją.
widziałem ciekawe produkty na stronie www.hwg.pl
są to fotele masujące panasonic
czy ktoś miał do czynienia z tym sprzętem?
marek
mysle, ze powinienes poszukac takiego sprzetu na ebay. bardzo czesto tego typu wyposazenie jest tansze znacznie w krajach UE niz w polsce, z wielu powodow. w kazdym razie jak szukasz na ebay to wpisuj slowa klucze, znajdziesz duzy asortyment pewnie.
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-23, 15:21
Profesjonalny mebel, znakomity do masażu relaksacyjnego, poza tym marka bardzo dobra - Massmedic ma chyba najlepsze fotele tego typu.
koko100 Początkująca
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2010-04-15, 16:14
owszem, fotele masujace to wielki relaks, ktory zdecydowanie warto miec w swoim gabinecie. pamietam jednak ze w poznaniu kiedys spotkalam sie z fotelem ktory wykonywal masaz ujedrniajacy. jako masazystka nie potrafie sobie tego wyobrazic ;] w tym przypadku maszyna [jaka by nie byla] nie zastapi prawdziwego ugniatania rekoma masazysty.
koko100 Początkująca
Wysłany: 2010-06-24, 14:17
fotel masujący
fotel masujący jest super sprawą , zwłaszcza dobrej jakości , z wieloma dodatkowymi funkcjami typu podgrzewanie , masaż rąk. Miałam okazje masować się na różnych fotelach , ale tylko jeden z nich mnie zachwycił zarówno wyglądem jak i wykonanym masażem polecam firmę SIYA.
linet Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-06, 15:34
Wydaje mi się,że sam pomysł jest całkiem fajny. Pytanie tylko czy opłacalny- wiadomo,że sam fotel raczej nie zastąpi rąk człowieka ,wiec właściwie jego zastosowanie sprowadzałoby się do pełnienia dodatku. Wydaje mi się,że można w bardziej rozsądny sposób wydać pieniądze
Od lat zawodowo zajmuję się sprzedażą foteli i już miałem okazję testować dziesiątki modeli. Jak na razie fotele Sanyo są najlepsze. Produkowane w Japonii. Wiem, że cena jest wysoka ale uwierzcie mi, że to się czuję. Jest duża różnica w masażu na Sanyo 7700 czy 8700, w porównaniu do np. Human Touch HT 135. Dobrze jest przed zakupem przetestować kilka modeli. Jeżeli potrzeba to jedziemy do klienta z trzema fotelami. Można sobie potestować w domu.
Opłacalność można wyliczyć. Np. Cena fotela 12 000 zł na 2 lata, to mamy 500 zł na miesiąc. Czyli 10 tanich masaży po 50 zł. Fotel może nam dać w tej cenie 30 masaży (więcej niż raz dziennie nie powinno się masować). Jeżeli dodatkowo z fotela korzysta druga osoba to zysk jest oczywisty. Oczywiście fotel za cenę 24 000 wyjdzie 2x drożej ale jakość jest kilka razy lepsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum