Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: day, fotele, gabinetow, masujace, odnowy, spa

Fotele masujące do gabinetów odnowy i Day SPA
Autor Wiadomość
Maria_INNOWACJE 
Początkująca
DAY SPA INNOWACJE

Wysłany: 2008-02-25, 00:02 Fotele masujące do gabinetów odnowy i Day SPA

Witam :)
Czy ktoś z zarejestrowanych użytkowników posiada w salonie i pracuje z fotelem masującym?

Wkrótce otwieram Day Spa i od jakiegos czasu poównuję zakresy masażu i funkcje w poszczególnych modelach foteli i póki co na nogo powalil mnie poniższy model. Czy ktos ma moze juz jakies doświadczenia z tą aparatura? skorzystalam na próbę z podobnego fotela na targach Urody, ale tamten byl o polowe tanszy i niestety mial tylko podstawowe funkcje masażera, a i tak czulam sie rewelacyjnie. Ten to chyba istny odlot dla klienta :)

http://www.lupeus.pl/p,pl...model+2008.html

Pozdrawiam :)

Casada Wellness 
Początkująca
Niemieckie urządzenia masujące

Wysłany: 2008-06-05, 15:07 

Wspomniany fotel Stefano jest bardzo dobry, mamy go też w ofercie od innego producenta jako Fujikura 2000 (ta sama technologia) i jest droższy ... gdyż na innych warunkach go sprowadzamy z Singapuru z pełnym zapewnieniem serwisu. 12 miesięczna gwarancja stanowczo starczy na bezawaryjną pracę, potem jeśli serwis nie posiada części to są problemy (jednak nie u nas).

Jednak nie jest to model typowo salonowy jak Royal, Kennedy, Kennedy2, Bismarck czy Inada D1 (lub D6) - to profesjonalne fotele Casada Germany i Inada Japoński. Konkretne warunki gwarancyjne i zapewnienie totalnej obsługi online i serwisu. 2 lata gwarancji i serwisu Casada Polska Pomiechówek / Krapkowice plus min. 5-8 lat napraw pogwarancyjnych na korzystnych warunkach.

Są to bogato wyposażone fotele masujące z wysoką jakością użytych materiałów tapicerskich, mechanicznych i elektronicznych z pod stałej kontroli produkcyjnej. Praktycznie na te fotele moglibyśmy dać nawet 5 lat gwarancji, jednak producent ustala normy w/g praw UE.

Ponieważ to mój pierwszy post to muszę się przedstawić. Nazywam się Arkadiusz Szymanek i jestem konsultantem generalnego przedstawicielstwa Casada Polska Kimbex.
Zajmuję się od lat wyposażeniem salonów, gabinetów i firm w sprzęt wellness i SPA, będę służył Państwu radą jaki dobrać sprzęt do masażu / relaksacji / terapii / fitness itp , ale nie oznacza to że produkty Casada.

Ponieważ jestem częstym bywalcem targów i pokazów, przy tym mam okazję sprawdzić i wypróbować różnej klasy wyroby do masaży na sobie, mogę służyć pomocą w opinii (własnej) jakiegoś produktu.

MAREK33 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-14, 13:26 

polecam fotele firmy Panasonic.rewelacja bo taki mam i moge polecic

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-02-09, 21:19 

Ja używałam fotelu z Massmedic MX7. Testowałam go dzięki sklepwellness.net. Masuje kark, plecy, pośladki i łydki. Super wrażenia. Można sobie ustawić od słabiutkiego masażu po naprawdę mocny. Jest cały regulowany, ma 5 programów i pilota. Jeśli jakiś salon miałby go w wyposażeniu, to na pewno zostałabym klientką.

Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-02-13, 15:37 

Faktycznie ten fotel Massmedic jest znakomity. Moja znajoma niedawno kupiła sobie coś takiego do biura. Mnóstwo czasu spędza przed komputerem i pod koniec dna kark jej wysiada. Do tej pory był to straszny ból, ale od momentu kiedy ma ten fotel wszystko przeszło.

agawik 
Początkująca

Wysłany: 2010-09-01, 11:08 

mmm, też go znam. Swietna sprawa..no i nie zabiera dużo miejsca

Odpowiedz do tematu