Chciałabym, aby ten temat był wolną wypowiedzią każdego, a użytkowników w/w forum nie mam zamiaru oczerniać. Nie jest to także żadna forma ataku!
Mam takie skromne pytanko... Czy któraś z Was była/jest tam zarejestrowana? Co sądzicie na ten temat? Jak Wam się podoba? Czy ich metody są skuteczne? Itp. Itd. Pytam, bo szczerze powiem, że ja się troszkę zraziłam, dlatego natychmiastowo poprosiłam o usunięcie konta. Interesuję się wszystkim, co związane z urodą, modą, wizażem itp. itd. Dlatego szukałam takich "bratnich dusz", gdzie będę mogła się i wypowiedzieć i wysłuchać cennych rad. Dlatego cieszę się, że trafiłam tutaj... Bo nie ma wątpliwości, że kultury i ciepłej atmosfery tu nie brakuje :)... Czekam na Wasze opinie...
Przeraża mnie tylko... Jak to ładnie ująć ten taki "profesjonalizm ponad wszystko i ponad wszystkich"... Takie egoistyczne podejście, że to "ja jestem NAJ...". A Ty się nie znasz, nie jesteś profesjonalistą, więc siedź cicho... :/ Aż się człowiek boi odezwać... Ale to tylko moje prywatne wnioski...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
O jeny dobrze, że nie znam tego forum widocznie jest ono przeznaczone dla profesjonalistów moim zdaniem beauty forum jest najlepsze i chyba szybko zdania nie zmienie;p i jeszcze ta fajna atmosfera
U nas każdy czuję się tak samo wszystkie mamy takie same prawa. Nikt się nie wywyższa, nikt nie boi się wyrazić swojego zdania i to powoduję że mamy tu miłą atmosferę i się dogadujemy ;))))
hihi :D
ja widzialam to forum ale tylko to
pierwsze na co zwracalam uwage przy poszukiwaniach f. kosmetycznego to grafika;p
tamta mi sie nie spodobala i wylaczylam strone;p
mi osobiscie nie podoba sie wizaz tak do konca, zarejestrowalam sie tam ale nadmiar postow, ludzi i reklam mnie zniechecil. Nie wiedzialam za co sie zabrac jak to wlaczylam..
i dlatego jestem tylko na cudownym forum beauty :D
zarejestrowalam sie tam ale nadmiar postow, ludzi i reklam mnie zniechecil. Nie wiedzialam za co sie zabrac jak to wlaczylam..
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-08-12, 09:17
bylam tam kiedyś zarejestrowana ale dawno tam nie bylam, nie wiem czy moje konot jeszcze tam jest ale tak źle tam nie było. Bardzo lubie czytać artykuly na portalu cosmetic.pl ale na forum nie zagladalam ostatnio. Przejrzę w najbliższym czasie
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-09-20, 14:26
Darish:) napisał/a:
mi osobiscie nie podoba sie wizaz tak do konca, zarejestrowalam sie tam ale nadmiar postow, ludzi i reklam mnie zniechecil. Nie wiedzialam za co sie zabrac jak to wlaczylam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum