Moim zdanie najlepszym podkładem jest Revlon COLORSTAY: dostepny dla dwóch typów cery suchej/normalnej oraz tłustej/mieszanej. Idealnie zakrywa wszelkie przebarwienia, skóra nie świeci się, szeroka gama kolorystyczna, jego ogromnym plusem jest to że się nie ściera nie zostawia plam na twarzy,nie zatyka porów i nie zostawia uczucia maski na twarzy . Na allegro można kupic go za ok. 30zł (cala gama kolorów) w Rossmanie ok. 70zł ( dostępne tylko 6 kolorów). Używam go ponad 2 latka nie zmienię na żaden inny
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-05-04, 14:02
To prawda, Revlon jest rewelacyjny
I ta bogata kolorystyka.
Co do wcześniej wspomnianej bazy Eveline, kosztuje w granicach 25 zł, u mnie w Naturze wyciskają z testera w pudełeczko, żeby sobie wypróbować w domu Też miałam kupić, ale wybrałam taniutką Delię i jest tez bardzo ciekawa.
To prawda, Revlon jest rewelacyjny
I ta bogata kolorystyka.
Co do wcześniej wspomnianej bazy Eveline, kosztuje w granicach 25 zł, u mnie w Naturze wyciskają z testera w pudełeczko, żeby sobie wypróbować w domu Też miałam kupić, ale wybrałam taniutką Delię i jest tez bardzo ciekawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum