Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: flirt

Flirt
Autor Wiadomość

pierniczek

Wysłany: 2008-07-31, 02:52 Flirt

Lubicie flirtowac? Czy pozwalacie sobie na flirt gdy jestescie w związku? Jak lubicie byc podrywane, a co Was denerwuje w zalotach płci przeciwnej?

Darish:)

Wysłany: 2008-07-31, 15:54 

pierniczek napisał/a:
co Was denerwuje w zalotach płci przeciwnej?

chamstwo i nachalnosc...

kubeczek

Wysłany: 2008-07-31, 19:49 

Ja nie znosze jak na mnie gwiżdża. Nie znosze tez podrywu dyskotekowego opartego na nachalnym obsciskiwaniu...

Kraksa 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-08-01, 03:08 

No ja się zgodze co do nachalnosci- nie toleruje tego jak facet nie rozumie słowa ,,nie".

A podryw, który mi sie podobał? Przypominam sobie jeden kiedy to jechałam autobusem i jadłam pączka, nagle podszedł do mnie chlopak i...ugryzl go. Mało higieniczne, ale później poszlismy na kawę;)

A propos podrywu jeszcze, to na stronie http://www.flirtowanie.info/ dziewczyna wymyslila ciekawy eksperyment;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-01, 12:19 

I ja chamstwa nie znosze u chłopaków i jeszcze cwaniactwa, chłopaków, którzy myślą, że są niewiadomo jak super i uważają, że mogą mieć każdą dziewczynę, ale takie dziewczyny też się zdarzają:/

Wysłany: 2008-08-03, 09:38 

Kraksa napisał/a:
Przypominam sobie jeden kiedy to jechałam autobusem i jadłam pączka, nagle podszedł do mnie chlopak i...ugryzl go.

heh :D
odenosnie tego to mi sie przypomnilo cos ;)
nie byl to podryw ale podobna akcja z jedzeniem ;)
stalam na chodniku kolo sklepu z hot dogami i jadlam go ;) oczywiscie meczylam sie troszke aby paroweczke ugryzc;p po drugiej stronie chodnika szlo dwoch facetow i tak sie gapili ze jeden wlazl w slup i palnal sie w leb :D
ah te skojarzenia niszcza facetow :P

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-03, 13:20 

heh dobre :lol: zagapił sie na ciebie i tyle:)

kubeczek

Wysłany: 2008-08-08, 17:05 

Kraksa napisał/a:
A propos podrywu jeszcze, to na stronie http://www.flirtowanie.info/ dziewczyna wymyslila ciekawy eksperyment;)

Zapowiada się fajnie;)
A co do tego pączka, to mi by sie taka forma podrywu raczej nie spodobała... Wiecie ile bakterii czlowiek ma w jamie ustnej? :shock:

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-08-08, 19:41 

Ale poskutkowało na kawe jednak poszli:))

Fallon 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-08-09, 03:22 

O dla mnie ten paczek jest mega romantyczny, ja bym tak chciała, teraz mężczyznom brakuje finezji. Mnie zazwyczaj podrywaja proponujac drinka. Nuda :-|

Wysłany: 2008-08-09, 14:17 

ja zauwazylam, ze ostatnio faceci cos dziwnie sie zachowuja;p
albo kierowca autobusu proponuje mi dalsza jazde mimo, ze wlasnie chce wysiasc albo zdazaja sie tego typu akcje i tu cytat mojego sms do faceta po zdazeniu ;
Cytat:
SMS:
Poszlam do Neonet zapytac o prostownice do wlosow. Wchodze - 5 facetow z obslugi.
3 zaczelo mi pokazywac co maja. Wyszlam to taki jeden wyszedl z kamera albo aparatem ze sklepu i trzymal w moja strone, inny postal z nim chwile, potem wskoczyl do auta i wyjechal za mna, popatrzyl sie i ruszyl z piskiem.

Inny facet w urzedzie patrzyl sie na mnie takim wzrokiem jakby mnie mial zgwalcic..
normalnie oparl sie o sciene, wyciagnal nogi, reka pod glowe i w takiej pozycji obserwowal mnie...
w ostatnim tygodniu codziennie zdaza mi sie cos dziwnego z facetami;p

Fallon 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-08-16, 00:03 

Kraksa napisał/a:

Podryw na ,,drewnianą rękę" - miałam wątpliwa przyjemnosc doswiadczyc, tylko, że mój adorator był mnie sympatyczny

Wysłany: 2008-08-17, 14:30 

na drewniana reke?? :D

kubeczek

Wysłany: 2008-08-18, 06:26 

Filmik nr trzy z linka, chyba o to im chodzi. Mnie tak nikt jeszcze nie podrywał i w sumie dobrze;)

Wysłany: 2008-08-18, 10:33 

aha:D no widzialam juz:P niezle;p

Odpowiedz do tematu