No ja się zgodze co do nachalnosci- nie toleruje tego jak facet nie rozumie słowa ,,nie".
A podryw, który mi sie podobał? Przypominam sobie jeden kiedy to jechałam autobusem i jadłam pączka, nagle podszedł do mnie chlopak i...ugryzl go. Mało higieniczne, ale później poszlismy na kawę;)
I ja chamstwa nie znosze u chłopaków i jeszcze cwaniactwa, chłopaków, którzy myślą, że są niewiadomo jak super i uważają, że mogą mieć każdą dziewczynę, ale takie dziewczyny też się zdarzają:/
Przypominam sobie jeden kiedy to jechałam autobusem i jadłam pączka, nagle podszedł do mnie chlopak i...ugryzl go.
heh :D
odenosnie tego to mi sie przypomnilo cos ;)
nie byl to podryw ale podobna akcja z jedzeniem ;)
stalam na chodniku kolo sklepu z hot dogami i jadlam go ;) oczywiscie meczylam sie troszke aby paroweczke ugryzc;p po drugiej stronie chodnika szlo dwoch facetow i tak sie gapili ze jeden wlazl w slup i palnal sie w leb :D
ah te skojarzenia niszcza facetow :P
ja zauwazylam, ze ostatnio faceci cos dziwnie sie zachowuja;p
albo kierowca autobusu proponuje mi dalsza jazde mimo, ze wlasnie chce wysiasc albo zdazaja sie tego typu akcje i tu cytat mojego sms do faceta po zdazeniu ;
Cytat:
SMS:
Poszlam do Neonet zapytac o prostownice do wlosow. Wchodze - 5 facetow z obslugi.
3 zaczelo mi pokazywac co maja. Wyszlam to taki jeden wyszedl z kamera albo aparatem ze sklepu i trzymal w moja strone, inny postal z nim chwile, potem wskoczyl do auta i wyjechal za mna, popatrzyl sie i ruszyl z piskiem.
Inny facet w urzedzie patrzyl sie na mnie takim wzrokiem jakby mnie mial zgwalcic..
normalnie oparl sie o sciene, wyciagnal nogi, reka pod glowe i w takiej pozycji obserwowal mnie...
w ostatnim tygodniu codziennie zdaza mi sie cos dziwnego z facetami;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum