Ja polecam "Efekt motyla" "6 zmysł" "Kiedy dzwoni nieznajomy"Ona to on" ( można obejrzec na you tube ) z horrorów to 30 dni i nocy, lęk, statek widmo, więcej nie pamiętam chwilowo xD
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-06-13, 20:02
nocandygirl napisał/a:
no daję głowę, że już był taki temat
Jeśli tak to przepraszam za powtórzenie tematu, ale naprawdę nie zauważyłam
nocandygirl napisał/a:
Zmierzch
Jak podobał Ci się film, to przeczytaj sobie książkę, jest o niebo lepsza.
Z tego co wiem, dalsza część filmu (Księżyc w nowiu) ma być dopiero w listopadzie.
"Efekt motyla" świetny, ino totalnie wkurza mnie zakonczenie, szkoda, ze jednak nie był z tą blondyną
a tak to uwielbiam komedie, romanse, oczywiscie "Titanica" :D "Beksa", "Grease", itd., ogólnie jest mnóstwo filmów ktore moge non stop oglądac ;p jeszcze kocham takie taneczne i horrory ;)
a z seriali to "Pierwsza miłość" i "Brzydula" (oryginalna wersja 100 razy lepsza)
_________________ ` Biegnę do swych marzeń, bo choć meta jest daleko - dogonię je!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum