Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kosmetyki, nantes, prezent, swieta

Fajny prezent na święta!:D
Autor Wiadomość
Paula82 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-10, 14:00 Fajny prezent na święta!:D

Kobietki!
właśnie byłam na stronie sklepu nantes i wypatrzyłam bardzo fajną ofertę świąteczną. Pięknie zapakowane zestawy kosmetyków, idealne na święta. Do tego peeling gratis i glinka w prezencie. Jeśli nie macie pomysłu na prezent dla mamy lub siostry to jest naprawdę fajny pomysł.

bb_queen 
Początkująca
honey b:)

Wysłany: 2010-12-12, 12:13 

A co myślicie o kupieniu mamie karnetu do SPA albo salonu urody?

Moja mama ma obok domu taki salonik ale nie ma o nich żadnego info w necie:( Wie ktoś może coś o Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l (Karolkowa 50)?

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-12-12, 15:24 

Karnet do SPA to fajny pomysł:)

kasetka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-21, 13:24 

Rzeczywiście bardzo fajny prezent:), ale ja już mam plany na prezenty świąteczne dla siostry i mamy. Bardzo spodobała mi się biżuteria z jomisilv.pl, a zwłaszcza Swarovskiego i Preciousa. Chciałabym dać im właśnie takie prezenty - wiele z nich jest na prawdę pięknych:).

jarecki102 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-21, 14:53 

bb_queen - brak strony internetowej może oznaczać nie dość poważne podejście do klienta. Było nie było, Sieć staje się podstawą w komunikacji i jednak każdy, kto chce zdobyć klienta, powinien witryną dysponować. A nie ma jakiegoś innego SPA w pobliżu? Rozejrzyj się trochę, myślę, że na bank coś znajdziesz :)

Chyba, że pod względem ceny wyglądają super - wtedy to inna sprawa.

drogeriaeffect 
Początkująca
Drogeria niskich cen

Wysłany: 2010-12-27, 20:30 

SPA, biżuteria, kosmetyki.. wszystkie super pomysły i zależne od grubości portfela ;-)
Kosmetyki zawsze sie przydadzą, trzeba tylko dobrać odpowiednie do konkretnej osoby. Jednak pomysł ze SPA jak najbardziej trafiony:). Innymi drobiazgami może być jakiś perfumik, ciuszek, czy zegarek. Dla Panów zestaw do golenia, czy też krawacik :). Jak pisałam wyżej, wybór prezentów zależy od budżetu.

Iwka26 
Początkująca

Wysłany: 2010-12-29, 11:08 

Moim zdaniem fajnie jest dać wybór komuś komu dajemy prezent. Ja np. nie mam pojęcia jakie mojej mamie mogłyby się spodobać zabiegi. Ona najlepiej zna swoją skórę, wie jak ją pielęgnować. Też głupio byłoby mi jej wykupić jakiś zabieg odchudzający. Na Facebooku znalazłam fajny prezent zestaw Vivabox Relaks&SPA. W zestawie są kremiki Dermiki i voucher, który można wymienić na wybrany zabieg.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-12-30, 19:13 

Dla mnie najfajniejszym prezentem są zawsze kosmetyki, myślę, że dla kobiety, która o siebie dba również będą satysfakcjonujące ;-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-12-30, 20:36 

niespodzianki są fajne, jeśli wie się mniej więcej, co kto lubi, ale jak się nie wie, to kupienie prezentu staje się problemem :-/

kosmetyki to fajna sprawa, szczególnie kolorowe dla kobiety, jakiś zestaw: pomadki, cieni itp. dla faceta zawsze trudniej, ja w tym roku dałam chłopakowi jego ulubioną wodę kolońską - a więc poszłam na łatwiznę :-P

Kasienka78 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-01-27, 10:05 

bb_queen napisał/a:
A co myślicie o kupieniu mamie karnetu do SPA albo salonu urody?

Moja mama ma obok domu taki salonik ale nie ma o nich żadnego info w necie:( Wie ktoś może coś o Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l (Karolkowa 50)?

Mnie na święta mój chłopak sprezentował romantyczny wieczór. Na początek kino, kolacja gdzie sprezentował mi biżuterię i wejściówkę do salonu wspomnianego przez bb queen. Wybrałam zabieg refleksoterapii, gdyż jest dosyć długi, wiec długo można rozkoszować się efektem błogiego odprężenia (tu podziękowania dla pana W. Tylmana). Na walentynki może dostane coś podobnego, fajnie by bylo ;)

kamilla 
Początkująca

Wysłany: 2011-12-13, 22:33 znów święta!

hej laseczki! znów zbliżają się święta, a prezentów brak....jedyny sensowny jaki kupiłam to zestaw Folacyna 50+ firmy Lirene dla mamy. Fakt, że jest to koszt ok. 50 zł, ale myślę, że warto, bo zawiera krem na dzień, na noc i pod oczy, a moja mama bardzo chwaliła sobie tą serię:) MAcie jeszcze jakieś pomysły na kosmetyczne zestawy? Jakieś inne spr Lirene albo innych firm, bo jeszcze trochę ciotek mi zostało:)

Veronique24 
Użytkowniczka
www.promesse.pl

Wysłany: 2011-12-14, 09:44 kosmetyki to "najbezpieczniejszy" prezent

Zestawy kosmetyków to najlepszy prezent, jest praktyczny, cenowo też przystępnie. Dla bliższych osób - rodzice, rodzeństwo czy chłopak poleciłabym jakieś ładne zapachy. Teraz nowością są perfumy Lancome Tresor Midnight Rose - jest prześliczny, faktycznie dość drogi. Ja go zamówiłam dla mamy z uwagi na to, że tuż po świętach ma urodziny (1 prezent na dwie okazje :)) ale kremy, balsamy czy żele pod prysznic są dobrym prezentem.

InkaForever 
Użytkowniczka
zawsze spóźniona

Wysłany: 2011-12-14, 12:48 

Tylko z takimi zestawami bardzo łatwo nie trafić, każdy ma swoje upodobania kosmetyczne, a zna się tylko te domowników. Ja nie lubię takich prezentów, wolę kupić sobie sama.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-12-16, 16:32 

Ja kupiłam ostatecznie facetowi ten:
http://menspace.pl/men-u-...x15ml-p230.html
Taki miałam budżet ;-)

dagga 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-12-25, 14:01 

A co wy dostałyście? Faktycznie tak lubimy dostawać kosmetyki na prezent?

Odpowiedz do tematu