Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-07-26, 18:35
Na zdjęcia i obowiązkowo Aga będzie musiała udzielić nam kilku wskazówek na przyszłość, gdy już będzie miała całą uroczystość, przygotowania itp za sobą
Jak na razie to ja liczę na wasze porady. Te wszystkie przygotowania mnie przerażają ;)
A i jak mowa o stronach www to może niektóre z Was pamiętają jak miałam zakładać swoją. Trochę czasu zeszło... była przerwa w jej tworzeniu, ale myślę, w najbliższym czasie ( do miesiąca ) podam wam już link ;))) Oczywiście ona będzie ulegać metamorfozie- to będzie taka początkowa wersja ;)
[ Dodano: 2010-09-09, 11:51 ]
Nie mogę znaleźć wątku: Strona dla Kobiet czy jakoś tak więc piszę tu.
Pomóżcie mi wymyślić zdanie które będzie znajdowało się na nagłówku na mojej stronie. Jakieś motto czy coś. Najlepiej żeeby było w tym .....bądź piękna.....
np.
Bądź piękna, bądź naturalna, bądź soba...
Odkryj siebie- po prostu bądź piękna
Bądź piękna- bo piękno jest w nas
Bądź piękna od dziś
Liczę na Waszą pomoc. Czekam na propozycje
Aaa i jeśli możecie wklejcie tu obrazki/linki z jakimś fajnym foto, które mogło by być na tym nagłówku. Myślę, że powinna to być jakaś ładna dziewczyna... :) Tylko żeby to nie było chronione prawami autorskimi :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum