:) Witam... Zakładam temat, ponieważ wpadłam na pomysł, żeby zrobić sobie loczki. Nie chcę jednak, żeby były to takie loki przy głowie, ani nie chciałabym nawijać na lokówkę (bo niszczy włosy)... Loczki mają być delikatnie spuszczone... Co mi proponujecie? Wałki? Papiloty? Jakieś kosmetyki dodatkowo? ? ? Liczę na Waszą (jak zawsze) niezawodną pomoc ;)
o ja tez bym chciala , podobaja mi ala loki aktorki Marty Żmudy Trzebiatowkiej i niewiem jak je zrobic , słyszałam tez , że na prostownice da sie jakos nakrecic
Darish:) A orientujesz się może jaką grubość powinny mieć? Bo niebawem wybieram się do sklepu i sama nie wiem, które wybrać... (też uważam, że wałki lepsze)...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
chyba takie dosc grube :D
to musisz sobie wyobraic jakie loki chcesz miec i jakie masz wlosy ;)
ak malo to chyba duze a jakduzo wlosow to chyba mniejsze troszke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum