Witam:)
zapewne wiele z Was teraz się zastanawia co robię na tym forum(w końcu większość użytkowniczek to kobiety) a tu sie jakis facet pojawia - ba nawet nowy temat zakłada;)
Otóż moim problemem są bardzo niefajne blizny (po czymś takim wstrętnym co się nazywa trądzik) no i trochę by się chciało to wygładzić i zredukować widoczność - w końcu to twarz a ludzie chyba głownie na to zwracają uwagę przy ocenie osoby. jestem zainteresowany w/w produktem - czy któraś z was z niego korzystała, słyszała o nim? bo zależy mi głownie na opiniach i odpowiedzi na pytanie czy jest jakis tańszy odpowiednik tego.
skład:
20% pochodnej wit C
kwas glikolowy 6% AHA
wit E i A
ekstrakt z winogron
wyciag z zielonej herbaty
na blizny to mam laser - pixel;) a mikrodermabrazja nie starczylaby bo uszkodzenia u mnie siegaja wglab skory wlasciwej. preparat to glownie na wyrownanie kolorytu skory i takiego poprawiania napiecia raczej niz do redukcji blizn. a poza tym
czy ktos z tego forum mial do czynienia z czyms takim jak "dermaroller"? jesli tak bardzo prosilbym o opisanie stosowania i efektow:) pozdro 600
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-24, 06:55
sekator777 napisał/a:
Kim napisał/a:
na blizny najlepsza będzie mikrodermabrazja.
na blizny to mam laser - pixel;) a mikrodermabrazja nie starczylaby bo uszkodzenia u mnie siegaja wglab skory wlasciwej. preparat to glownie na wyrownanie kolorytu skory i takiego poprawiania napiecia raczej niz do redukcji blizn. a poza tym
czy ktos z tego forum mial do czynienia z czyms takim jak "dermaroller"? jesli tak bardzo prosilbym o opisanie stosowania i efektow:) pozdro 600
w pierwszym poście nie było napisane jak głębokie są blizny.
laser jest dobry na wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum