Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: facial, lotion

Facial C Lotion 20%
Autor Wiadomość
sekator777 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-23, 00:38 Facial C Lotion 20%

Witam:)
zapewne wiele z Was teraz się zastanawia co robię na tym forum(w końcu większość użytkowniczek to kobiety) a tu sie jakis facet pojawia - ba nawet nowy temat zakłada;)

Otóż moim problemem są bardzo niefajne blizny (po czymś takim wstrętnym co się nazywa trądzik) no i trochę by się chciało to wygładzić i zredukować widoczność - w końcu to twarz a ludzie chyba głownie na to zwracają uwagę przy ocenie osoby. jestem zainteresowany w/w produktem - czy któraś z was z niego korzystała, słyszała o nim? bo zależy mi głownie na opiniach i odpowiedzi na pytanie czy jest jakis tańszy odpowiednik tego.

skład:
20% pochodnej wit C
kwas glikolowy 6% AHA
wit E i A
ekstrakt z winogron
wyciag z zielonej herbaty

z góry dzieki za odpowiedzi:) pozdrawiam

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-07-23, 08:33 

http://www.beauty-forum.p...ikrodermabrazja

http://www.beauty-forum.p...ikrodermabrazja

na blizny najlepsza będzie mikrodermabrazja. powyżej link ido tematów

[ Dodano: 2009-07-23, 06:35 ]
Nie wiem czy jest dobry czy nie, nie uzywałam.
może ktoś z forum uzywał.

sekator777 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-23, 20:06 

Kim napisał/a:

na blizny najlepsza będzie mikrodermabrazja.

na blizny to mam laser - pixel;) a mikrodermabrazja nie starczylaby bo uszkodzenia u mnie siegaja wglab skory wlasciwej. preparat to glownie na wyrownanie kolorytu skory i takiego poprawiania napiecia raczej niz do redukcji blizn. a poza tym

czy ktos z tego forum mial do czynienia z czyms takim jak "dermaroller"? jesli tak bardzo prosilbym o opisanie stosowania i efektow:) pozdro 600

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-07-24, 06:55 

sekator777 napisał/a:
Kim napisał/a:

na blizny najlepsza będzie mikrodermabrazja.

na blizny to mam laser - pixel;) a mikrodermabrazja nie starczylaby bo uszkodzenia u mnie siegaja wglab skory wlasciwej. preparat to glownie na wyrownanie kolorytu skory i takiego poprawiania napiecia raczej niz do redukcji blizn. a poza tym

czy ktos z tego forum mial do czynienia z czyms takim jak "dermaroller"? jesli tak bardzo prosilbym o opisanie stosowania i efektow:) pozdro 600

w pierwszym poście nie było napisane jak głębokie są blizny.
laser jest dobry na wszystko :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu