Ja moge polecić Avon - Sparkle Lash and Line - Migoczący tusz do rzęs i eyeliner z brokatem 2 w 1. W katalogu są dwa odcienie Silver i Rainbow. Ja wybrałam ten ciemniejszy, czyli Silver. Ogólnie ma sie dwie rzeczy w jednym i to mnie zadowala. A co do sztucznych rzęs to bym nie polecała lepiej jakiś dobry tusz?
sztuczne rzesy dobrze wygladaja ale niestety trzeba umiec sie z nimi obchodzic i zakladac... ja dla pewnosci ze sobie poradze jednak kupilabym tusz do rzes niz rzesy.. tym bardziej ze kosztuja ok 35zl, sa na raz i mozna je zmarnowac..
no wiadomo, z takimi rzeczami niestety trzeba obchodzić sie ostrożnie. No i wiadomo nie bede przyczepiac sobie ich codziennie bo moje oko chyba by wyłysiało z rzęs
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-12-22, 20:59
hej, dziewczyny - dawno mnie tu nie bylo :) niestety brak czasu ;/
mam do Was pytanie, poniewaz mam zamiar zrobic sobie sztuczne rzesy na sylwka - takie kocie oczy - po dwie kupki na boki... mam zatem takie pytanie czy po przyklejeniu rzes bede mogla umyc twarz woda z mydlem? czy odpadna mi rzesy czy beda sie dalej tak mocno trzymac? prosze o odp. bo nie wiem jak zoorganizowac sobie 31.12 :P
na sztucznych rzęsach się nie znam, gdyż moje własne przy dobrym tuszu wyglądają równie imponująco, ale co do eyelinerów używam golden rose, jest najlepszy ze wszystkich jakie próbowałam i co zadziwiające... najtańsze. kosztuje jakieś 11 zł :) a się nie rozmazuje, ma wygodny oędzelek itd. (tylko tłukące się opakowanie, ale nie trzeba nim rzucać :P)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-02-26, 12:16
Ja używam eyelinera Eveline Cosmetics z twardym aplikatorem :)
Kiedyś siostra pożyczała mi tego błyszczącego z Avonu i fajny był, ale brokat odbijał się niestety na górnej powiece
Ja mam eyeliner w pisaku Maybelline, takie różowe opakowanie, też nie jest drogi i bardzo wydajny, nie wysycha tak jak inne "pisaki". Łatwo się nim maluje, takim w pędzelku nie umiem się malować, a te w pisaku są tak wygodne jak kredka:)
Ja miałam taki z Avonu, że z jednej strony tusz a z drugiej błyszczący eyeliner i byłam baardzo zadowolona;) Bardzo ładnie wszystko się błyszczało. Minusem było to, że musiałam chwilę czekać zanim on wyschnie... ale i tak byłam zadowolona. Niestety teraz nie ma już tego produktu w katalogach
A ja serdecznie Wam polecam eyeliner z firmy Kryolan, ma świetny cieniutki pędzelek, szybciutko wysycha, nie rozmazuje się. Dostępny w różnych kolorkach, ja mam 2 - czarny na codzień i srebrny na jakieś wyjścia ;) Nie jest drogi, kosztuje ok. 26 zł. Najlepszy jaki znam ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum