Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: aparatu, cellu, endermologia, lpg, pomoca

Endermologia za pomocą aparatu LPG Cellu M6?
Autor Wiadomość
olimpia 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-07, 08:24 Endermologia za pomocą aparatu LPG Cellu M6?

Dziewczyny a co sądzicie o Endermologi za pomocą aparatu LPG Cellu M6? Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, a będąc na tym weselu (u cioci, o którym już pisałam) chciałabym wyskoczyć do tej słynnej Galerii Urody w Poznaniu (La Lumiere). No i właśnie napaliłam się na ten zabieg. Wyczytałam że można zrobić min 10 zabiegów i powinien być już jakiś skutek. W jakich odstępach trzeba wykonywać coś takiego ( u cioci trochę pobędę, ale przecież przez moje zabiegi nie będę u niej siedzieć miesiąca :lol: ) Trochę taki zabieg kosztuje dlatego chce zapytać czy to rzeczywiście skuteczne?

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-11-07, 10:59 

ja przyznam ze pierwszy raz slysze o tym zabiegu :roll:

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-11-07, 18:00 

dziś na kongresie nasluchalam się o czymś podobnym, muszę sprawdzić czy to to.
pokazywali też efekty, fajne

może Anula też na tym była to powie :-)

[ Dodano: 2009-11-07, 16:06 ]
to jednak to widziałam na kongresie

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-11-07, 18:06 

Tj to co na pokazywali tam na dole? koło makijażu permanentnego? bo nie wiem czy dobrze kojarzę :?:

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-11-07, 18:07 

na fotkach były fajne efekty ale bez żadnych cudów. to były efekty n a kims kto nie był zbyt otyły. ale efkety fajne były. mne by to zachęciło to jednego próbnego zabiegu czy dwóch

[ Dodano: 2009-11-07, 16:08 ]
Anula napisał/a:
Tj to co na pokazywali tam na dole? koło makijażu permanentnego? bo nie wiem czy dobrze kojarzę :?:

na sali wykład polmaxu

[ Dodano: 2009-11-07, 16:09 ]
lipomassage i liftmassage
mieli też urządzenie pokazowe ale pokazu nie było tylko tak mniej więcje pokazywali

foxy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-02-25, 19:50 

Ja byłam na paru zabiegach. są skuteczne. wysmuklają i likwiduja cellulit. Ale efekty zależą też od wagi, diety i trybu życia. Ostatnio się zapuściłam i musze pojsć na kolejną serię.
Tylko, że w Warszawie teraz szukam gabinetu.

Kadami-Iwona 
Coś już napisała
Kadami -Studio Urody

Wysłany: 2010-03-11, 09:23 

Tak naprawdę ,to wszystko zależy od defektu ,jaki akurat ciebie dotyczy .Zabieg ogólnie jest dośc fajny i skuteczny pod warunkiem ,że jest wykonany w serii i ,ze przynajmniej taką serię wykona się dwa razy do roku ,czyli n.p. wiosna ,jesień .Testowałam na sobie i polecam .

foxy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-26, 20:51 

A jest jeszcze podobny zabieg do endermologii, ale bardziej innowacyjny. Nazywa się ultracontour? Stosuje się fale ultradźwiękowe do rozbijania tłuszczu, jak drenaż.
Słyszałyście o tym?

Kadami-Iwona 
Coś już napisała
Kadami -Studio Urody

Wysłany: 2010-03-30, 08:48 

Prawdę mówiąc o tym nie słyszałam .wiem ,że Rubica ma jakieś urządzenie ,ktore łączy w sobie ultradźwięki i fale radiowe ,ponoć bardzo skuteczne .

foxy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-04-05, 17:31 

To może to to. Podobno robi furorę w całej Europie. musze jeszcze się dowiedzieć szczegółów, czy skuteczne

jusbob 
Początkująca

Wysłany: 2010-04-12, 23:34 

Endermologie to Endermologie- żadne inne urządzenie nie jest tym- ani ultracontour ( który zupełnie na czym innym polega) ani rubica tym bardziej nie ma tego typu sprzętu mają jakieś dziwnie wyglądające coś co niby nazywa cellulogią- każdy kto widział endermologię chociaż z 5 m będzie wiedział, że nic innego nie przypomina tego urządzenia choćby w 5%.

foxy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-04, 21:18 

Zarówno ultracontour jak i endermologię i beautytek ma gabinet biomedyka w warszawie. Koleżanka tam była. Najlepiej udać się do źródła i o wszystko spytać...

paula88 
Początkująca

Wysłany: 2010-05-07, 14:03 

Jusbob całkowicie sie z Tobą zgadzam. I tak gabinety nabijają nas ludzi w butelkę. Osobiście z endermologi korzystam już parę lat. Jak mieszkałam na studiach w Krakowie to trafiłam do jednego gabinetu, który nieprawidłowo wykonywał ruchy wiec wyszkolony personel to drugie 50% sukcesu. Ostatnio w Rzeszowie pojawił się nowy model właśnie z lipomasażem więc w tym roku idę go przetestować 8-) 8-) 8-)

[ Dodano: 2010-05-31, 12:16 ]
Jestem właśnie po tej nowej maszynie do lipomasażu. Byłam w salonie kosmetycznym na piłsudskiego. Maszyna oryginalna, personel wyszkolony i nikt nie robił głupawych min jak sie rozebrałam.Jestem zachwycona bo nie mam juz tego okropnego cellulitu i moich ohydnych wychodzących boczków.SUUUUUUPERRRRR
Naprawde polem tym co chcą coś ze swoim ciałem na lato zrobić.:))))))))))

ola87 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-06-15, 03:05 

endo daje efekty ale trzeba regularnie chodzic, ja chodzilam do Denique i po 12 zabiegach zniknal cellulit

Odpowiedz do tematu