olimpia Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-07, 08:24
Endermologia za pomocą aparatu LPG Cellu M6?
Dziewczyny a co sądzicie o Endermologi za pomocą aparatu LPG Cellu M6? Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, a będąc na tym weselu (u cioci, o którym już pisałam) chciałabym wyskoczyć do tej słynnej Galerii Urody w Poznaniu (La Lumiere). No i właśnie napaliłam się na ten zabieg. Wyczytałam że można zrobić min 10 zabiegów i powinien być już jakiś skutek. W jakich odstępach trzeba wykonywać coś takiego ( u cioci trochę pobędę, ale przecież przez moje zabiegi nie będę u niej siedzieć miesiąca ) Trochę taki zabieg kosztuje dlatego chce zapytać czy to rzeczywiście skuteczne?
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-07, 18:07
na fotkach były fajne efekty ale bez żadnych cudów. to były efekty n a kims kto nie był zbyt otyły. ale efkety fajne były. mne by to zachęciło to jednego próbnego zabiegu czy dwóch
[ Dodano: 2009-11-07, 16:08 ]
Anula napisał/a:
Tj to co na pokazywali tam na dole? koło makijażu permanentnego? bo nie wiem czy dobrze kojarzę
na sali wykład polmaxu
[ Dodano: 2009-11-07, 16:09 ]
lipomassage i liftmassage
mieli też urządzenie pokazowe ale pokazu nie było tylko tak mniej więcje pokazywali
Ja byłam na paru zabiegach. są skuteczne. wysmuklają i likwiduja cellulit. Ale efekty zależą też od wagi, diety i trybu życia. Ostatnio się zapuściłam i musze pojsć na kolejną serię.
Tylko, że w Warszawie teraz szukam gabinetu.
Kadami-Iwona Coś już napisała Kadami -Studio Urody
Wysłany: 2010-03-11, 09:23
Tak naprawdę ,to wszystko zależy od defektu ,jaki akurat ciebie dotyczy .Zabieg ogólnie jest dośc fajny i skuteczny pod warunkiem ,że jest wykonany w serii i ,ze przynajmniej taką serię wykona się dwa razy do roku ,czyli n.p. wiosna ,jesień .Testowałam na sobie i polecam .
A jest jeszcze podobny zabieg do endermologii, ale bardziej innowacyjny. Nazywa się ultracontour? Stosuje się fale ultradźwiękowe do rozbijania tłuszczu, jak drenaż.
Słyszałyście o tym?
Kadami-Iwona Coś już napisała Kadami -Studio Urody
Wysłany: 2010-03-30, 08:48
Prawdę mówiąc o tym nie słyszałam .wiem ,że Rubica ma jakieś urządzenie ,ktore łączy w sobie ultradźwięki i fale radiowe ,ponoć bardzo skuteczne .
Endermologie to Endermologie- żadne inne urządzenie nie jest tym- ani ultracontour ( który zupełnie na czym innym polega) ani rubica tym bardziej nie ma tego typu sprzętu mają jakieś dziwnie wyglądające coś co niby nazywa cellulogią- każdy kto widział endermologię chociaż z 5 m będzie wiedział, że nic innego nie przypomina tego urządzenia choćby w 5%.
Zarówno ultracontour jak i endermologię i beautytek ma gabinet biomedyka w warszawie. Koleżanka tam była. Najlepiej udać się do źródła i o wszystko spytać...
paula88 Początkująca
Wysłany: 2010-05-07, 14:03
Jusbob całkowicie sie z Tobą zgadzam. I tak gabinety nabijają nas ludzi w butelkę. Osobiście z endermologi korzystam już parę lat. Jak mieszkałam na studiach w Krakowie to trafiłam do jednego gabinetu, który nieprawidłowo wykonywał ruchy wiec wyszkolony personel to drugie 50% sukcesu. Ostatnio w Rzeszowie pojawił się nowy model właśnie z lipomasażem więc w tym roku idę go przetestować
[ Dodano: 2010-05-31, 12:16 ]
Jestem właśnie po tej nowej maszynie do lipomasażu. Byłam w salonie kosmetycznym na piłsudskiego. Maszyna oryginalna, personel wyszkolony i nikt nie robił głupawych min jak sie rozebrałam.Jestem zachwycona bo nie mam juz tego okropnego cellulitu i moich ohydnych wychodzących boczków.SUUUUUUPERRRRR
Naprawde polem tym co chcą coś ze swoim ciałem na lato zrobić.:))))))))))
ola87 Coś już napisała
Wysłany: 2010-06-15, 03:05
endo daje efekty ale trzeba regularnie chodzic, ja chodzilam do Denique i po 12 zabiegach zniknal cellulit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum